hayırlı akşamlar arkadaşlar far ampullerimi değiştirmek istiyorum önerileriniz nelerdir 100w bir ampul takarsam röle gereklimi veye osram nb plus ta olabilir gerçi osramda gözüm var ama siz değerli arkadaşlarımızın bilgileri doğrultusunda hareket etmek istiyorum. bu arada ampul tipi h4 dimi yanlışım olmasın:RpS_mellow: http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024642&Productid=otm01a128 yukarıda verdiğim link 100w bir ampul ucuz olduğu için almak istiyorum :RpS_laugh:
dostum seçtiğin ampül xenon sa ona bi sistem gerekiyo diye biliyorum. normal tipte osram veya philips çok güzel neticeler veriyor. ayrıca onun 100w dediğine bakma.
osram night braker kullanmıştım accent imde bir sorun yok.ama süt beyaz bir aydınlatmada beklemeyin.ne sarı ne beyaz yanıyor öyle söyleyim.linkte ki ampul de olur olmadık yerde sıkıntı çıkarabilir.ampulde kaliteli marka tercih etmenizi öneririm.ampul tipi H4
ampul tipi normal sonucta mercekli far olmadığı için zenon olmasını istemem hem renk önemli değil yeterki yağmurda da görüşüm düşmesin bu neticee göre osram galiba