Arkadaşlar aracıma ucuz ve düzgün bir telefon tutucu arıyorum navigasyon olarka kullanıcam telefonu yalnız çok çeşitli ürünler var mıknatıslı,cama yapıltırılan havalndrma ızgarasına bırakılan kullandıgınız tavsiye ettiğiniz birde araç için şarj kiti alıcam yalnız kaliteli bişey olsun istiyorum fiyat performans aralıgında iyi bir şarj aleti tavsiyesi alabilirim şimdiden teşekkürler...
Benim telefonum Lg G2 bir ara navigasyon olarak kullandım Gps üzerinden ancak kapalı havalarda Gps bağlantı sorunları var. Elimdeki navigasyonu bile çıkartmayı düşünüyordum sonradan vaz geçtim. Memnun musun ve kullandığın bir uygulama var mı? Benim bildiğim ve navigasyonumda kullandığım Başarsoft yazılımı var Google Play de 44TL en iyisi bu Gps problemi yüzünden satın almadım.
şu anda yandex navi kullanıyorum babam igo kullanıyor oda fena değil ama hem sesli hem arayüzü güzel hemde doğru sonuç veriyor ama gps bağlantısı koparsa geç tepkime verebiliyor ama yollar yüklendimide haritada görüyorsun.Bayan ve bay sesi bile seçme var.Ücretsizler içinde baya başarılı ücretlilerde sygici ful version tavsiye edenler var.
Sygic denedim bana çok başarılı gelmedi, deneme sürümü olduğu icinmi bilmem ama başarsoftda bir yerin tam açık adresini bilmene gerek yok örnek tatile gideceksin bölgeden otelin ismini yazman yeterli. Gps mobil veri açıkken daha çabuk cevap veriyor.
anladım abi ama istersen bi yandexi dene çünkü oldukça başarılı ücretli programlar gibi kaliteli sürekli güncelleniyor.
Arkadaşlar hiç mi aracında telefon tutucu kullanan yok şöyle telefonu düşürmeyecek sağlam tutacak bir telefon tutucu arıyorum ...
Geçenlerde Media Markt da görmüştüm fiyatı şimdi hatırlayamadım ama gayet kaliteli bir üründü. Cama yapıştırılan bir üründü. http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...-Tutucu,103452,465611,1377243.html?langId=-14 50TL