slm..arkadaşlar hyndai accent 1.5 crdi dizel aracım var 2006 model bi hafta önce aldım araca ilk 30 ytl euro dizel koydum yol bilgisayarında 165 km yol göstreriyodu fakat dah km dolmadan bikaç gün sonra benzin ibresi yarıya yakınken aracı çalıştırdım ama ibre sona inmişti kalan yol km side 50 düşmüştü bide ellilere gelince ekranda kalan ytol yerine -------- gibi işaret çıkıyo acaba bi arızamı var yoksa herşey norrmalmi yani son kalan km kadar göstermiyomu bu işaret çıktıktan sonra kaç km daha gider acaba. 2 sorum ise yol bilgisayarındaki 8.9 lt diye bi şey de var bu nun anlamı ne oluyo aracın tam olarak km de nekar yaktıgını nasıl anlarım..teşekkürler ilgilenen arkadaşlara herkese..saygılar
Araçta ki yakıt azalıpta bu yakıtla ortalama 50 km gidilieceği varsayılınca dediğin gibi ekranda ---- çıkar. Yakıt alınması için uyarı mahiyetinde yani. Son kalan MK'ye kadar göstermez. 8.9 Lt ise aracın yaktığı yakıtı gösteriyor. Yanlız bizim bu bilgiler bildiğim kadarıyla tam olarak bire bir gerçeği yansıtmıyor zaten.