Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent yağ yakma duman atma

'Accent Forum - Club' forumunda onderyasar tarafından 26 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. onderyasar

onderyasar Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaslar 1998 accent'im var 2 senedir kullanıyorum aracta duman atma yağ eksiltme vardı denemediğim yağ kalmadı hepsinde aynısını yapıyordu artık motordan süphelenmeye baslamıstım bir gun gittimcastrol magnatec tam sentetik yağ aldım araca o yağı koyduğum gunden beri duman atmayı kesti bilginiz olsun..

2. accent2004

accent2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saolasın arkadaşım bizde her araçta yani kamyonda takside tırda castrol kullanıyoruz

3. teknik05

teknik05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Pek sanmıyorum, sadece yağın markasından olmasa gerek. Belkide önce yanlış yağ çeşidi kullanmış olabilirsin. Ben üç senedir hemen her zaman castrol kullandım fakat son zamanda yağ eksiltmesi arttı malesef.

4. dogdu42

dogdu42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yağdan olduğunu zannetmiyorum
    ben opet 10 40 yağ kullanıyorum 5000 km de falan çok az (tahminen 100 veya 200 gr) eksiltme yapıyor

5. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar mesajına cevap verdiğiniz kişi siteden banlanmıştır...lütfen ilk mesaj tarihlerini kontrol ediniz.

6. BELGE935

BELGE935 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    VALLA ARKADAŞLAR YAĞ EKSİLTME OLAYI BENİM ARAÇTADA ÇOK AŞIRI.NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.ARTIK ŞU YENİ ÇIKAN BOR İSMLİ BİR MADDE VAR ONU KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KULLANAN BİRKAÇ KİŞİYE SORDUM FAYDASINI GÖRDÜK DEDİLER.

Bu Sayfayı Paylaş