Çin kökenli bir sitede Verna hakkında yapılan yorumu Google translate + benim biraz eklemem ve kesmemle bir şeyler çıkardım. Sanırım VERNA hakkında biraz bilgi gerecektir. Verna Test Drive ve Around - Motor Trend "Verna" İtalyanya bir sözcük olup anlamı ; genç ve tutkulu dur. Bu araba için ana hedef alıcı olarak belirtilmiştir. Üç Hyundai Ar-Ge merkezlerinin küresel işbirliği ile Verna geliştirildi. Araştırma ve geliştirmesi 5 yıl sürdü. Sonuçta 2011 Hyundai Verna ‘ya uluslararası bir görünüm verildi. Hyundai, Güney Kore'de küçük otomobil Ar-Ge merkezinin içinde sağlanan motor ve rüzgar tüneli testleri Namyang a göre, Tasarımlar, Ar-Ge Kuzey Amerika, geliştirme bilgi ve parametreleri merkezinde merkezi Avrupa Ar-Ge gelen bilgilerle geliştirilmiştir. Son yıllarda, Hyundai otomobil tasarım trendinde çok cesur, belki de nesilden nesile ilerlemesi kendi radikal tarz değişikliklerine bağlıdır. Her zaman zor evrimsel tasarım özellikleri son için gelen yeni nesil modelleri seçip bulmaktır……. Bana göre kullanılan "keskin" kelimesi bir Koreli otomobil tanımlamak için ilk kez değil, ama bu gerçekten ben bu araba için aklınıza gelebilecek en doğru açıkladır. Verna Reina ve biraz da biz daha önceki ix35 de buna tanık, resmen "akışkan Heykel" tasarımı, olarak bilinen daha önce belirttiğimiz tarzı uzatılmış oldu. Eğer tüm yeni 2011 Sonata YF inceleme yapılmışsa , her iki ön (Verna, YF) neredeyse aynı. bulacaksınız aynı abartılı farlar, karmaşık eğriler tam bir görsel etki veren ile sis farları ve ön yüzü. Gövde panelleri çamurluk dan arka lambalar, vücudun genelinde bir yan kesinti ve görüntüler yüksek profilli düşük. Ford'un yeni Carnival gibi diğer modellerde bu tasarım öğesini görmüş olmalısınız. Öyle mi düşünüyorsun? Eğer Bu övgü ise; Koreliler A0 / B - Segment sedan ları arka çok makul ve şık bir tasarıma sahiptir. Spoiler üst kısmı ağırlık şimdi popüler bir stil: bir aracın görsel merkezi, dengeler, Bu Hyundai için ve garip aykırı değil. Dokulu yorumu ve tampondaki sis lambaları ix35 çok benziyor. Vernanın, i30 gibi opsiyonel renkleri var, Ayrıca, görselliğe göre, iç malzemeler için seçimlere izin verilmiş: kumaş, kadife ve deri. Tasarım, konsol ve birkaç eğrileri tarafından da yükseltilmiş merkezi kısmını oluşturan görünümünü rastlıyor. Ses çalar Piyano siyahı stereo , etrafıda parlak görünüyor, ama boyası anti-aşınma yeteneği durumu belli değil. Direksiyon ix35 benzeri ses kontrol düğmelerine sahip. Ortalama yakıt tüketimi ile Yol bilgisayarı, kilometre ve sıcaklık gibi temel bilgiler vardır. Bu kadar küçük bir aile için / alt compact bir araba. İç paneller çok çok iyi kalite plastik, birkaç yumuşak temas noktaları ile oluşmuş. Mucizeler bekleyebilirsiniz, ama sınıfı için çok iyi. VERNA ÖLÇÜLER Verna uzunluk, genişlik, yükseklik ; 4340 mm/171 , 1700 mm/67 , 1460 mm/57.5 Accent ile ile karşılaştırıldığında 4310 mm/169.7 , 1695 mm/66.7, 1480 mm/58.2 Bu fark kesinlikle çokta önemli yükseltme değil, ama ne Elantras için ara.Sadece dingil artışı ile 70 mm / 3, Reina vererek anlamlı arka legroom geliştirilmiş,Böyelce Accent ‘in önemli boyutunu değiştirmek olmuş. Garip, ama ön bölgede oda çok iyi değil ve bence problem koltuk tasarımı olabilir diye düşünüyorum. Bir depolama hücre yerini de ne yazık ki, Bu araç nispeten sınırlı depolama kapasitesi, ön el freni arka kol dayama yeri kutu vardır; arka kapı deposu koymak değildir; bagaj bölmesi hacmi 454 liters/16 kübik ft, ancak her iki taraf bir sırt var bu şekilde olur, açılış boyutu da yer konusunda yararlanması düşük. MOTOR ÖZELLİKLERİ Vernanın vücudu Accentten az daha büyük, ancak bu kütle fren gücünü azaltabilir. 1,6 litrelik modeli 115 kg/253 lb Accent daha hafiftir süre karşılaştırıl
http://www.autoblog.com/2010/04/23/beijing-2010-2011-hyundai-accent-debuts-as-verna-across-the-pac/ bu sitede de bazı bilgileri ve detaylı resimleri mevcut. Düzenleyen : m_ertemur