iyi günler accent 98 soğukken sorun yok ancak biraz yol alınca 1 km sonra arıza ışığı yandı 30 saniye sonra söndü ve araba tekleme başladı hafif ama yakıt bitmiş gibi hın hın hın diye benzinde ve lpg de aynı şekilde bujiler yeni
Krank sensörü fişi gevşemiş olabilir mi? Bizim 96 accentte olmuştu. Galiba termostatın altında, ona yakın bir fiş grubu. Taşlaşıyor. Gerekirse direk bağlanabilir bence. Ya da ateşleme bobini sorunu sanki!
sorun devam ediyor alt devirlerde sorun yok 2500 deviri geçince başlıyor teklemeye birde rampada çekiş çok düşük dik rampalarda 2 ile zor çıkıyorum hava filitresinden yaparmı tekleme?
arkadaşlar araba düz yolda sorun yok düşük viteslerdede sorun yok gece serinliktede sorun ancak sıcakta hafif bir rampa çıkınca sonra başlıyor teklemeye sanki fan açınca yapıyor sonra düzde belli bir süre sonra kesiliyor ancak sen gelmiyor ama sanki fan açınca yapıyor tavsiyeleriniz nelerdir...
birde motor daha soğukken ilk çalışmada 2 dakika kadar yoğun benzin kokusu var bujiler yeni değişti başka ne olabilir...
atiker sıralı sistem enjektör sıralaması triger kayışı tarafındaki silindirden başlayarak 4 3 2 1 şeklinde takılı
elli tane usta dolaştım sonunda otomatik şanzıman sorunu gibi bu sorunuda kendim çözdüm.... arabaya lpg takılırken ustalar zahmet edip boğaz kelebeği şase kablosunu bağlamamışlar otomatik şanzıman olduğu için kaz kelebeği boşta yani rölantide olduğunu şanzımana ileten küçük bir siviç var şaseden besleniyor ancak şase kablosu bağlı olmadığından şanzıman sürekli gaz veriliyormuş gibi davranıyordu ve arada bir gaz halatının kendi içinde ara sıra şase yapınca ben 2500 devir civarı ilerlerken şanzıman gazı kestiğimi düşünüp kavramayı gevşetiyor ve silkeleme meydana geliyordu şase kablosunu bağladıktan sonra o gün bu gündür hiçbir sorun kalmadı herkese cevaplar için teşekkürler... başka birşey söylimmi bu boğaz kelebeğinin üstündeki siviç için servise gittim bu nedir acaba bunun bağlı olmaması şanzımana zararı olurmu silkeleme yaparmı diye verdikleri cevap abi boğaz kelebeği komple değişecek oracıkta ne gülmüştüm ama şimdi aklıma geldikçe yine gülüyorum ustayız diye geçinen bu arkadaşlara...