Yeni (bana yenihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif) Accent imle bende aranıza katıldım. Aracım 110binde temiz motoru iyi. Kaporta iyi. Yalnız tek bir sorun vardı = Sağ marşpiyel(kapı altı sacı) alttan darbeli. Baya bi fazla. Satıcı sağ altını sürttüğünü söyledi. Biraz fiyat düştük. Bende söktürür düzelttirir komple sağ marşpiyeli boyattırırım diye takmadım. İşte en fazla kaporta + boyaya = 150ye hallederim diye düşünmüştüm. Ancak aceleyle gözümden kaçmayacak büyük bir ayrıntı kaçtı sanırım. Bugun baktım da.... Sağ arka çamurluk ile marşpiyel bitişik sanırım??? Hatta bu tavana kadar uzanıyor Kesinlikle marşpiyel sökülmeden asla düzelecek gibi değil. Marşpiyeli sökmeden nasıl bir çözüm bulabilirim? Kaplama falan yapılabilir mi? Gerçi marşpiyel tam ortadan bir karış alanda içe doğru baya göçük Temsili resim
Boyada sıkıntı yok vuran arkadaş boyattırmış. Ancak göçük çok fazla. Sorun göçük yani. Sökülmeden ne yapılabilir ki çekilerek düzeltilecek gibi de değil... Resimde koyarım ilk fırsatta... Marşpiyellerin üstüne yapılan bir modifiye işlemi yok mu gerçi modifiyedende hiç hoşlanmam ama bu kusuru kapatmak için...
o alt marşpiyel ah o alt marşpiyel. inanın sıkıntılı bi durum. benim babam mercedes E270 kullanıyor. mercedesleri bilirsiniz direksiyon 3 tur döner. bu aslında çok faydalı bir özellik olmasına rağmen aracı annem kullandığı zaman geçekten sıkıntılı bir duruma dönüşebiliyor. özellikle dönel kavşaklarda arkadaşım fotodan gördüğüm kadarıyla çok bişi yok. sen ona öyle biraz bin. yok illa yaptıracam diyorsan da servisinden başka bir yerde yaptırma. canım annem mercedesi ilk vurduğunda ben götürdüm servisine 850 tl gibi bi fatura çıkarmışlardı. 2 vurduğunda servis çok pahalı diye sanayiye gittim ve sonuç 250 tl ye yaptırdım sonra sevise gidip 1000 TL ye düzelttirdim. orade gerçi söz konusu araç mercedesti ama benim tavsiyem illa yaptıracam diyorsan direk servisine git biraz fazla öde adam gibi yapsınlar. umarım faydası olmuştur yorumumun. iyi forumlar. bu arada ben resmin temsili olduğunu yeni farkettim ancak yinede tavsiyemde bi değişiklik yok. bu arada aracınız hayırlı olsun Düzenleyen : ozgur.kivanc
o marşpiyeli sökme imkanın kesinlikle yok.tamir olarak kaportacı punta atıp kaportayı çektiriyor galiba ısıtarak yapıyorlar bu işi.tekrar boyanacak yani.
Hocam vakumla düzeltirler... Bu iş için uzmanlaşmış yerler var... Mersinde Göçükçü adı altında birden fazal dükkan var... Orayı ısıtarak vakumla çekip ardından da boyarlar... Bizim servisçi 0 arabayı 12 defa bu yöntemle yaptırmıştı...
Ankarada olan arkadaşlar ankarada bildiğiniz bir yer var mı. Ankaraya gittiğimde düzelttiriyim. Ayrıca resmi eklerim en kısa sürede göçük baya sağlam iki karış ölçtümde... Heralde kaldırımdan inerken olmuştur diyeceğim ama yandan, muhtemelen çok dar dönüldü.
Hiiiiiiiç gerek yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifVer 150 lira Etek altı Marşpiyel taktır.. Görünüm olarak da güzel dururhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Orası boyansa ne olacak bugüne kadar araba alırken kim demiş bunun marşpiyeli boyalı diye. Çektirip sonra da boyat derim ben.
aynı sorun bu gün benm başımada geldi macun işi ne kadar güvenilir ben erayı sürttüm altında belli olmuyo avuç içi kadar zaten kaça yaparlar boyasıyla beraber?