mrb arkadaslar.benım 2001 acent gls arabam var.orta konsolu değiştirmek istiyorum.Bu yüzden çıkmaparçacılara baktım.buldumda.ancak merak ettiğim admira lar ile milenium kasa accentlerin orta konsolları birebir aynımı.orta konsoldan kastım ortadaki havalandırma,dugmeler,bardaklık ve teybin oldugu kısım.bir de 4 lu flasor ve sis lambalarının oldugu dugmelerın sadece basılan kısımlarını bulabılırmıyım?demek ıstedıgım mekanızmalarında problem yok sadece kullanılmaktan uzerlerı sılınmıs.onu değiştirmek ıstıyorum.Son olarak ta sormak ıstedıgımhava yastıgı patlamıs dıreksıyonlar tekrar kullanılabılıyormu?hava yastıgını yaptırmadan.iyi gunler.
Bende aynı model LX var, bende araştırdım.Orjinaline servis 76 YTL dedi.İnternetten çok araştırdım daha uygun bulurmuyum diye ancak bulamadım.Sonuçta Admira nın Accent ten ufak tefek farkları var. Orta konsolun birebir uyacağını tahmin ediyorum.Sana bir başka tavsiye.Yaptığım için söylemiyorum.Olabilir eğer maliyeti daha uygun olursa.Sprey boya ile orta konsolu istediğin renge boyarsın.Düğme ve konsol üstündeki işaretleri istersen de bir reklamcıdan uygun büyüklükte ve istediğin renkte çıkarttırıp ilgili yere yapıştırırsın.100 YTL vermekten kurtulursun.
walla admiranınkı olursa guzel olcak cunku onların teyp yuvaları felan daha guzel duruyo gibi.fotogrflardan gordugum kadarı ıle.
arkadaşım bende milennium kasa 1.5 gl var bir ara şirket aracı olarak admira verdiler orta konsolun heryeri ayrı fakat tek fark var bardaklıklarda ayrı yani milennium kasa da bardaklığa bastığında ikisi birden açılıyor admirada her bardak ayrı çıkıyor onun dışında en ufak bir fark yok oda hallolabilir herhalde