Arkadaşlar 99 Accentim ön konsolu çatlaktı.Bir usta ben hallederim dedi yapıştırdı ama berbat oldu çok belirgin kaldı eskisinden kötü oldu. Ş imdi 2 seçeneğim var ya çıkmacıdan ön konsol yani torpido bulaçağım yada üzerine kılıf diktireceğim. Siz bana ne tafsiye edersiniz.Bu accentlerin plastikleri çok kötü. Çok teşekkür ederim.
onun sekline göre halılar var ama size tavsiyem catlak yerinde duruyorsa yada belirginse yapıştırıcı sürüp kurumasını bekelyin sonra torpidonuzun renginde boya atın gecer 2.ihtimal çıkmacılarda doludur torpido3,ihtimalle gidip torpido kaplatırsınız...
hocam eğer çatlak hala varsa o kısmı japon yapıştırıcı gibi bi yapıştırıcı ile birbirine yapıştır açık kalmayacak şekilde kaynasın birbirine fazla olsun taşşın önemli değil.bir gün o şekilde dursun iyice kuruduktan sonra en ince zımpara ile gögsün diğer yerlerini çizmeden yapıştırıcının fazla yerlerini yavaşça zımparala aynı hizaya getir.sonra göğüs renginde bi boya yada rengi çıkmayan kalemle göze batmayacak şekilde boya.en masrafsız bu şekilde halledebilirsin.
çatlak güneş altında durdukça olur dediler benim ön konsolda çatlak araba kasise v.s girdikçe gıcır gıcır ötüyor ötmesini geçtim yavaş yavaş çatlak aşağıya doğru ilerliyor.
dostum bence çatlak kalsın benimki ve tüm accent yumurta kasalarda var bu hastalık yeni alacağın yada taktıracağında çatlayacak yada kırılacak merak etme bence onun için gereksiz masraf yapma derim... kazasız belasız..
bence çıkma torpido kapağı bulmaya çalış çünkü öbür türlü kplama hiç hoş durmaz çok çakar belirgin olur.