arkadaşlar bende geçen aydan buyana 1999 accent gls sahibiyim Arabamda miğdemi ilk bulandıran ön gögüs çatlaklarıydı ve kendimce çözüm buldum birde benim çözümüme bakın olmuşmu ?
arkadaşların dediği gibi tamamını kaplayacak şekilde bir uygulama yapılıp kenarları kırmızı dikiş yapılsa sonradan yapıştırılsa spor araba tarzı bile verirdi
Bu ilk denememdifikirleriniz icin tesekkurler bunu bi nevi kalip gibi yaptim sağ kösede bi üçgen parça vardi onuda yaptim ama deriyi kaybettim dikişler çift sira biraz daha kalin düşündüm yapistirici icinde bilerek uhu kullandim çabuk sökülebilir komple kaplamam için gögüsü komple sökmem lazim göze alamadim ama daha geniş daha belirgin dikişli tekrar yapicam. Hatta deriyi lazerle kestirip deri üzerinide lazerlee accent yazdirnsyi düsunuyorum nasil olur farkli fikirleriniz varsa eklerseniz sevinirim resim eklemeyi bilmiyordum face profilimden sürükle birak yaptim sorun olursa sileyim admin arkadaslar.
Görünüş açısından güzel olmuş elinize sağlık bildiğim kadarıyla çatlaklar ses yapıyor konsolu çıkarıp çatlakları tamir edildikten sonrada bu işlem yapılabilrdi hem seste kesilirdi yine güzel görünüş olmuş...
İlk deneme icin guzel ama eliniz yatkinsa gogsu sokmek ortalama 4 5 saat ben onceki aracimda bu islemi yaptim ama ben deri degilde karbon kapladim eger arabaniza uzun sure binecekseniz ve bos zamaniniz varsa gogsu indirip tamir yapip suni deri ile kaplamaniz daha guzel olacaktir ama tum bunlari yapmak hatri sayilir bir zaman ister ortalam 2 gun tamiri koray beyin bir calismasi vardi cam elyafla yapnisti sanirim tamiri sizde gogsu indirip o sekilde bir tamir yapabilirsiniz ben asllinda eski arabamda celik macun ile tamir yapacaktim bu yaz icin plqnlarim vardi da arabayi satinca hepsini rafa kaldirdim yinede guzel bir calisma