arkadaşlar slm bnde hyundai accent 2001 1,5 gls var aracıma mp3 çalr taktıracam ama orjinal teybin yanları oval cd çalarınki ise kare nasıl olucak oval olan yerlerin kare olmasının imkanı var mı cvp yazrsanız sevinirim
Dostum bu konu forum sitesinde mevcut.Aynı sorun bende de var.Dün bi arkadaş orta konsol diye konu açmış.Aslında aynı hikaye.Ya 76 YTL verip kenarları köşeli olan konsol çerçevesi alacaksın.Ya da montajcılar o oval kenarları oynayarak düzleştiriyormuş.
saool cvp yazdığın için ama tepçi onu kare yapacağı zaman orjinal gibi durur dimi yani taşmaz onu demek istedim
ön paneli sökerek arkasına takmıyorlar mı ki teybi??? hatta resimli konusu da vardı ön paneli sökerek teybi değiştirme diye...
Bunu Ersin1574 Nickli Arkkadaşla Beraber Taktık Biraz Uğraştık Sıfır Oturtabilmek İçin..Dİkkat Ederseniz Çerçeveside Takıldı..
ben de pionner deh6750 mp3 çaları içerden monte ettim gri siyah renkli olunca da çok orjinal durdu.taşma olmadı.foto bilgisayarımda mevcut. lakin konuya foto ekleme özürlüyüm .ilgilenen arkadaşın msn adresine foto gönderebilirim.