selamlar arkadaşlar 1.5 gls yumurta kasanın motoru ile 1.5gls milenyum kasadaki motor ve performans ay nı mıdır kulllananlardan faydalı bilgiler alabilir miyim
Emin olmamak ile birlikte yumurta 12 valf milenium 16 valf di sanirim. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
16 valf de yakit bir miktar daha dusuktur motor daha ataktir. Sonucta arada yil olarak teknoloji farkida var. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
valla bende 12V 1.5 gls var bayaa iyi gidiyor meret... açıkçası hiç karşılaştırma yapmadm fakat 1.5 gls kullanıcısı olarak aşırı memnunum
1.5 gls yumurta ve 1.5 gls milenyum ile karşılaşsanız iki fiyatta model de aynı olsa seçiminiz ne yönde olurdu yani ağırllıklı tercih hangi kasadadır samlamlık ve yol tutuş da göz önünde bulundurularak
YUMURTA KASA ACCENTİN MOTORU Motor Motor Hacmi 1495 cc 12 valve SOCH Motor Gücü 92 hp Tork 130 nm Silindir Sayısı 4 Performans Yakıt Türü Benzin Yakıt Tüketimi 6.7 lt Şehiriçi Tüketim 8 lt Şehirdışı Tüketim 6 lt 0-100 km/h 11.7 sn Azami Sürat 188 km/h Ağırlık 946 kg MİNELYUM KASA ACCENTİN MOTORU Motor Motor Hacmi 1495 cc 16 valve DOCH Motor Gücü 102 hp Tork 136 nm Silindir Sayısı 4 Performans Yakıt Türü Benzin Yakıt Tüketimi 6.7 lt Şehiriçi Tüketim 8 lt Şehirdışı Tüketim 6 lt 0-100 km/h 10.5 sn Azami Sürat 181 km/h Ağırlık 1080 kg.
minelyum kasa hem kasa olarak hem de donanım olarak bi kademe üstte.. misal yumurta sadece kasalarda ön camlar otomatikken, minelyumlarda 4 cam otomatik.. minelyumun bagajı biraz daha büyük.. yumurta kasalar daha çok hoşuma gidiyor benim
arkadaşlar tercihim tamamiyle milenyumdan yana oldu 2001 model gri yada beyaz accent var mıdır satmak isteyen yada satan bi arkadaş olursa buraya cevap yazabilir mi 13,500 limitim var öğreniciyim nasipse ilk aracım olcak ilk arac için doğru tercih olduğunu düşünüyorum