Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent millenium kasa teknik veriler!

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda KasımAliAytekin tarafından 21 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

1. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar millenium kasanın teknik verileri ve sürüş izlenimi!

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%">

<TR vAlign=top ="#ffffff">
    <TD vAlign=top align=middle width="100%">HYUNDAI - ACCENT - Accent 1.5 GLS 16V (2000) otomobiline ait test veriler:

<TR vAlign=top ="#ffffff">
    <TD vAlign=top align=middle width="100%">
    <TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%">

<TD align=left>&lt; =text/&gt; table.cartests { margin-left: auto; margin-right: auto; border-collapse: collapse; } table.cartests td { padding-left: 2px; padding-right: 2px; } table.cartests caption { text-align: center; margin-left: auto; margin-right: auto; background: #002244; color: #ffcc33; } table.cartests tr { border-bottom-width: 1px; border-bottom-color: #000000; border-bottom-style: solid; } table.cartests td.header { text-align: center; background: #6666FF; font-weight: bold; } table.cartests td.testtype { text-align: left; background: #EFEFEF; font-weight: normal; } table.cartests td.test { text-align: left; font-weight: normal; } table.cartests td.head, th { border-right-width: 1px; border-right-style: solid; border-right-color: #336699; background: #f0f0f0; text-align: left; font-weight: normal; }
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" ="cartests">

<TD colSpan=5 ="er">Otomobul.Com
    Otomobil Test Sonuçları

<TD ="test">Otomobul.Com Test No :
    <TD ="test">72

<TD ="test">Revizyon :
    <TD ="test">1

<TD colSpan=5 ="er">Araç Bilgileri :

<TD ="test">Marka :
    <TD ="test">HYUNDAI

<TD ="test">Model :
    <TD ="test">ACCENT

<TD ="test">Model Uzantısı :
    <TD ="test">Accent 1.5 GLS 16V

<TD ="test">Yıl :
    <TD ="test">2000

<TD ="test">Test Tarihi :
    <TD ="test">0000-00-00
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" ="cartests">

<TD colSpan=5 ="er">Başlık :

<TD ="test">

Yeni bir platform üzerine yepyeni bir karoserle tamamen yeniden yaratilan Hyundai Accent, gerek donanimi, gerek sürüs özellikleri, gerekse kullanilan malzeme ve isçilik kalitesiyle sinifinin sinirlarini zorluyor

<TD colSpan=5 ="er">

Tanıtım :

<TD ="test">Ilk kez 1999 sonbaharindaki Frankfurt Otomobil Fuari´nda tanitilan yeni Accent Türkiye´de de satisa sunuldu. Tüm dünyayla ayni anda ülkemizde de üretilip satisa sunulmasi planlanan yeni Accent, 17 Agustos depreminin firmanin Izmit Ali Kahya Beldesi´nde kurulu tesislerinde meydana getirdigi hasarlar nedeniyle birkaç ay gecikmeli olarak üretilmeye baslandi. Türkiye´de üretiminin basladigi 1997´den bu yana yeni nesil yerliler arasinda en çok satilan modeller arasinda yer alan Accent, Türkiye´de iki yeni motorla üretiliyor. Çok noktadan enjeksiyonlu bu motorlardan ilki 1.3 litre 86 HP digeriyse 1.5 litre 102 HP. Yerli yeni Accent´in 1.3 litrelik versiyonu LS ve LX, 1.5 litrelik versiyonuysa GL, GLS ve GLX donanim paketleriyle satiliyor

<TD colSpan=5 ="er">

İç ve Dış Görünüm :

<TD ="test">Yeni bir platform üzerine gelistirilen Accent´in dingil mesafesi, eskisine göre 40 mm uzayarak 2440 mm´ye ulasmis. Dingil mesafesindeki bu artisin yanisira otomobilin boyutlarini da büyümüs. Eski Accent´in 4117 mm´lik uzunluguna karsin yeni Accent´in boyu 4235 mm. Otomobilin genisligi de 50 mm´lik artisla 1620 mm´den 1670 mm´ye yükselmis. Bunun disinda Accent´in iz açikliklarinda da eskisine göre önde ve arkada 15 mm´lik genisleme söz konusu. Tüm bu artislar, Hyundai Accent´a daha büyük bir otomobil kimligi kazandirmis. Accent´in kendi sinifindaki otomobillerin uzunluklari incelendiginde Renault Clio Symbol´den (4150 mm) 85 mm, Fiat Siena´dan (4100 mm) 135 mm, VW Polo Classic´den (4138 mm) 97 mm ve Seat Cordoba´dan (4163 mm) da

2. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Beyler bu araçlar ilk çıktığında bütün markalrı sollamış fiyat/performans değerlendirmesinde. Şimdide Era lar böyle yani hyundai bunu hep yapıyor!

3. esinti

esinti Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Emrah Hatipoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arabamdan gercekten cok memlunum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif paylaşım icin sagol arkadasım emegine saglık

4. KasımAliAytekin

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bende çok memnunum gerçekten güzel araç süspansiyonu mükemmel motoru güçlü daha ne isteyeceksin ki?

5. exelance

exelance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben de memnunum 3 senedir herhangi bir hayalkırıklığına uğratmadı....Yazı için teşekkirler

6. ALKANHAN

ALKANHAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BENDEDE BENDE ÇOK MEMNUNUM ARABAMDAM AYNISI

7. Yellow_pearly

Yellow_pearly Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Paylşım için teşekkürler bende aracımdan çok memnunum...

8. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok doğru arkadaşlar bnde arabayı alırken uçar otomotiivdeki adam su anki mercedeste bulunan hemen hemen tüm özellikler bunda var dedi bnu almasaydım clio alacaktım ona göre brazdaha pahalıyıdı ama daha arka camları bile otomatik deildi 1,4 motor 12 valve 90 ps idi ama benim accent ole deil 1,5 cc 16 valfe 102 ps hyundai tesekkürler

9. ecem

ecem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ewt arkadaşlar bende de aynı araba var bende çok memnunum aracımdan çok güzel araba ve de seri araba gls16v sen arabanı 2001 de sıfırmı almıştın yoksa 2,el mi

10. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

evet ben arabayı 2001 de sıfır km de aldımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

11. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  12. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    başka bir mesajında da ikinci el almıştın hatta motorunu açmamışlardı falan 130 bastıktan sonra gitmiyor diye şikayet ediyordun. servise gitmişsin senden önce kullanan motoru açamamış servis sürat yaparsan açılır dememişmiydi :)

13. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ecem'e yanıt !

<TABLE =tableBorder style="TABLE-LAYOUT: fixed" cellSpacing=1 cellPadding=3 align=center>

<TD =msgOddTableRow vAlign=top>Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 18:53
    <TR =msgOddTableRow>
    <TD =msgLineDevider vAlign=top height=150>
    <DIV =msg style=": left; OVERFLOW: auto">bnde anlamdım bn arabayı aldığım adam araçla hç hz bile yapmamaış galiba tabi doğruki araç zaten 130 dan sonra zorlanıyo servvisteki adamda bu aracın zorlanmaması lazım bunun rahat 200 yapması lazım dioo ondan bnde zorlıyacam motoruu

14. ecem

ecem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamamda arkadaş bn zatengls 16v ye diyorum baksana arbayı ucar otomotivden almış 2001 yılında bn ona soruyorum aracı sıfırmı aldın die

15. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de bu araçtan var.2004 aralık ayında internette bulup almıştım..ben siirtteyim gidip sakaryadan almıştım... ve beni şimdiye kadar hiç yolda bırakmadı..sundukları da gayet tatminkar...ama ayrılık vaktinin yaklaştığını hissediyorum:) 

Bu Sayfayı Paylaş