arkadaslar pazartesi muayene'ye giricem fakat araca onceki sahibi tofas jantı takmıs onlarda berbat durumdaelinde aracına celik jant falan takmıs ve orjinal jantlarını atmamıs arkadaslar varsa yardımcı olabilirlermi. piyasada buldum ama cok istiyorlar lutfen cok acil yardımcı olurmusunuz makul fiyat verirseniz nakit gelip alıcam tel 05553200579 yardımlarınızı bekliyorum. istanbul bagılardayım lastiklerde kotu ama lastigi olan varsa onuda alabilirim.
coskun abi herzaman bizim icin elinden gelen yardımı yapıyorsun allah senden razı olsun hakkını odeyemeyiz bu konudada bana destek olabilirmisinyardımlarını bekliyorum abi cok tesekkurler
Bana celik jant degil orjinal kendi demir jantları lazım celik jantalacak durumum yok su an cok masraf ettim araca lpg ontakım ıvır zıvır orjinalide bildigim kadarı ile 13" olması gerek ucuz cok ucuz elinde fazla olan atmamıs arkadaslar vardır illaki.
bende admirenın 13 jantları var lastıklerle bırlıkte hatta kapaklarıda var lastıklerın ıkısı ıyı durumda ıkısıde cok kotu degıl gıder ama senın tercıhıne kalmıs sonucta onde ceker de kullanılmıs 150 tl ye verırım Düzenleyen : hmzycl
kardesim ilgin icin tesekkur ederim cok sagol fiyatında makul ama gercekten sıkıntıdayım 100 duz yapabilirsen yarın gelip alayım nakit yemin ederim muayeneye zar zor para buldum buda supriz oldu biliyomusun gidip rot balans far ayarıyaptırayımdedim rot balanscı bunlar kesinlikle gecmez bu jantlar bitmis olmaz ustelik tofas jantı diyince ne yapacagımı sasırdım eger seni kurtarırsa gercekten ihtiyacım var yalanım yokcok memnun olurum