Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent Mileyum Çekiş Sorunu Ve Baskı Balata

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda mk070707 tarafından 13 Temmuz 2025 23:52 tarihinde açılan konu

1. mk070707

mk070707 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat KOCAMANOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Sevgili Dostlar selamın aleyküm aranıza yeni katıldım aracım uzun süredir var ama forumda yeniyim Aracım 2000 model ACCENT milenyum 1.5 GLS benzin/LPG km 270000 civarı aracımın buji kablosu buji çok yakın zaman da bobinse 1 sene içinde değişti soracak olduğum konular uygunsanız cevap bekliyorum
    1 benim arabanın arka amortisörler bir düşük ön yüksek kalıyor sizde de böylemi yoksa çözüm var mı
    2 aracımda kendi gözlemlerime göre bir yav eksiltme var ama uzun süredir tam anlamıyla yağ boşalıp temizlenmedi sürekli üstten eklendi yağ da yanlış değilsem opet 10/40 olması lazım 5-40 kullan diyenler var çözebilir mi
    3 saçma bir çekiş düşüklüğü var misal araba dip gaz yapınca çekmiyor ama aynı yerde hafif bas çekiyor gibi belirli devirlerde çekip çekmeme yapıyor
    4baskı balatam bitiyor öneri alabilir miyim baskı balata için marka
    Yardımcı olursanız sevinirim

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,211
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam arabanızın bütçe uygunsa eğer detaylı bakıma ihtiyacı var , yağ için 10/40 tan devam edebilirsiniz , km göz önüne akınırsa , amortisörler , alt takım , baskı balata ile karterin boşaltılıp temizlenmesi ve sonra yağ konulması aklıma geldi. Başka arkadaşlardan daha detaylı öneri gelecektir mutlaka.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,139
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş