Arkadaşlar ben bu bölüme konu açmamışım kayıt olduğumda şimdi açayım dedim. Araç 2003 Accent 1,5 Gls 102 hp Bildiğiniz üzere araci forumdaki Ogün abimizden almıştım. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
milenyum accent gls görünce hep içimde bir kıpırdanma hissederim ben, bu araba en sevdiğim hyundai modeli. İyi günlerinizde kazasız belasız kullanın bakımını ihmal etmeyin bozuk yola sürmeyin Plakanızı kapatmayabilirsiniz bizbizeyiz burada.
Teşekkur ederim hocam.Plakayi googledan giren herkes görmesin diye kapattim birazda.Biraz bakım yaptım memnunuz çok şükür sıkıntı çıkarmıyor. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
Milenyumu 5 yil kullandim. ilk yil adam ettim. sonraki 4 yil rutin bakim ve degismesi gerekenler aksatmadan degistirildi. Cok memnundum cok. Onun yeri cok farkli. hic uzmedi. Sende gule gule kullan.
Saolasın abim bizde bikaç yıl daha bineriz heralde lpg mi dizel mi konusunda çıkmazdayım sadece biraz. Motorola Atrix cihazımdan gönderildi
Jant kapaklarını çıkarıp Beyaz boya atmışsın. Garp gelecek ama MAVİ olsa daha şahane olurdu. MAviye beyazda bana iticilik geliyor.... Subaruda görmüştüm. Aynı renge PArlak gül kurusu yapmış 10 numara..
aslında bu tarz bişey de olabilirdi.. Araba zaten subaru mavisi.. subaruda da olmazsa olmaz altın sarısı jant
Abi düşündüm biraz araba mavi jant mavi ilginç durur genelde subarularda falan beyaz yada bronz jant kullanıyolar, bende beyazı bi deneyelim dedim.Çok kötü olmadı bakalım biraz böyle kalsın olmadı dediğin gibi veya beyaz yaparız.
Abi burada torpidoya yedek bijon ve saplama koymuşsun. Saplamalardan birini kırdım, torpidodaki yedeği görünce dedim Büyük adamsın
Güzel olacağını düşündüğüm jantlar 1- adanalı diye geçer 2- Advan racing 3- Volk te37 4- Spoon 5- Enkei racing rf01 (fena değil)
EyvAllah abi, bu attığın civicteki renk de olabilir bi ton koyusu da olur bak. Biraz beyazla dolaşalım da bakarız sok tak zor oluyor malum
abi 3 numarayı kullan çakma subaru yazdır arkaya şaka bi yana olur jant ama bi 16 inc olması lazım 195 45 16 lastik tamam bu iş