merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere 200o model milenyum kasa accentlerde teyp köşeleri oval şeklinde böyle olunca da sonradan kendi teybimizi takmak sıkıntı olacak forumda bikaç yerde gördüm köşeleri kesilerek olacağını söylemişler ama ben onla uğraşmak, orjinalliğini bozmak istemiyorum nette araştırdım kayseride i parçacıda bulduk köşeli halini acaba bunu alıp taksam düğmelerde ya da vidalarının vs yuvalarına oturmasında bi sıkıntı çıkarmı acaba bilginiz var mıdır? buraya fotosunu ve bulduğum yerin sitesini de ekliyorum http://parcacimkayseri.com/AnaSayfa/259-hyundai-accent-2000-2005-milenyum-admira-teyp-cercevesi.html
Bende aynı dertten teyip yerine fm transmiter aldım onla idare ediyorum ama yeni çıkan usb ve flash disk li teyipler benimde hoşuma gidiyor. Gögüsü bende defalarca söktüm patlak lambaları değiştirmek için hatta teyibin ekranı bile yanmıyordu komple yaptım lambalarını ama köşeleri yontmadan başka teyibin olması imkansız.
fm transmitterlar pek hoşuma gitmiyor temassızlık yapıyor filan her neyse olayı hallettim şöyle ki bi yerden çıkma ADMİRE gövdesi bulduk 50TL'ye geldi aldık tesisatı kurdururken haliyle gövdeyi söktü baktık vida yerleri filan hep aynı tesisat kurulduktan sonra baktık cuk diye oturmuş hiç bir sıkıntı olmadı tuşlar filan gayet güzel çalışıyor pioneer deh 3450ub teyp + xetec vector 200.4 anfi + jbl 30cm 1100watt subwoofer + 16cm 320watt morel compenant ve arkacam önünde 2tane 200watt oval tesisatım kuruldu SONUÇ?? MÜKEMMEL ÖTESİ ses çok iyi arka bagaj kapağı fırlayacak sanki plakalığı sökecem sırf bass'ın basıncı yüzünden gezerken aklım plakada kalıyor düşmese bari diyerekten biraz daha araca bakım yapayım bütün fotoğrafları eklicem