Arkadaşlar aracıma şu ana kadar yaptıgım modifiye uygulamaları sizinle paylaşıyorum Bunlar haricinde Camlara film, Arka cama yazı ve çift egzoz görümü için egzoz değişecek ve modifiye tamamlanacak Görüşleriniz nedir ? Sis Farı ve Plaka Altı Aydınlatma Çelik Jant Arka Stop Kaplama ve Spoiller Ön Tampon Maske Sony Marka Teyp
Hersey guzel yakısmıs elinize saglık.sadece ön kaput maskesi bence bozmus biraz. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet ön kaput maskesi bozmuş gibi hatta ön panjuruda bal peteği deseninde siyah aliminyum panjur takabilirsin
araca amerikan park farların içini karartman lazım yere yaklastırmanda lazım araç cok yüksek duruyor tabi bu benm düşüncem
Maşallah. Kaput maskesinden ve bagajdaki m spoilerden acilen kurtulmanız lazım bence.Aracı çok basitleştiriyor.Eğer maddi durumunuz uygunsa spor yay aracı çok değiştirir.Stoplara el atmanız gerekiyor gibi.Stoplar matlaşmış sanki.Plakalık,aynalar, kapı kolları ve kapı çıtaları gövde rengine boyatabilirsiniz.
Emeğinize sağlık. Yalnız milenyum kullanıcısı olarak BENCE; Kaput maskesi bozmuş görünümü... Ön plakalık altında ki led de biraz basit tofaş görünümü olmuş... Plakalıkları nikelaj plakalık tavsiye ederim.. Farlara ve sislere Xenon tavsiye ederim.. Ön sinyallere amerikan park modülü ve çamurlukta ki sinyalleri de kablo ile amerikan park moduna çevirebilirsiniz... Yanlara da marşpiyel takırmanızı tavsiye ederim görünüm olarak çok iyi oluyor. Lastik ve jantlar da 15" iddialı bişey olursa tadından yenmez
Öncelikli eline emeğine sağlık kardeşim baya uğraşmışsın. Ben nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Öncelikle kaput maskesinden,arka bagaj üstünden ve ön taraftaki ledlerden kurtul. Aracı eğer imkanın varsa 3.5 cm kadar yere bas ve xenon taktır. Sade ve şık....
güle güle kullanın eskiden bende de lacivert milenyum vardı benim şahsi fikirlerim *Plaka Altındaki Ledi Sökün *Kaput Maskesi Çıkmış Zaten *Arka Stopları Komple Siyah Folyo Kaplatın *Öndeki ve Arkadaki Plakalıkları Sökün Plakalar Direkt Olarak Tampona ve Bagaj Kapağında Monteli Olsun *Amerikan Park Yapılıp Park Ampülleri Turuncu Takın *Ön Tampon Altına LİP Takın *Dilerseniz 2-3,5 CM Kadar Basabilirsiniz Aracı Basmak Dışındakileri Kesin Olarak Yaparsanız Bambaşka Bir Accent'e Sahip Olacaksınız Basarsanız da Tadından Yenilmez
Kardeşim teybin hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler olsun bi sorum olacak teybi göğüse sıfır nasıl oturttular bende kamosonic teyp var çerçevenin etrafında boşluklar kalıyor nasıl gidereceğimi çözemedim bilgin varsa paylaşırmısın
bende bi kaç tavsiyede bulunayım.. yan camlara taktığın rüzgarlıklar güzel olmuş, fakat sırıtıyor.. kapı direklerini siyah folyo yaparsan daha şık durur, bütün bi görünüm elde edersin.. panjurun ızgarasını ve tamponun orta ızgarasını siyah yapsan daha hoş durur.. far karartma ve sinyal kısmını turuncu folyo yapabilirsin.. ayrıca sisleree de sarı folyo olabilir.. tampon altı lip de güzel olur..jantı 15 yada 16 yapsan araba tam göstercek kendini
benim yumurtamin oralarini da kaplamam tavsiye ediliyo hep deniycem bi ara uygulamalar şık olmus beyaz arabaya ne yapsan gidiyor ya Elinize saglik..