Aracımın fabrika çıkışı üzerinde duran 70bin km yol yaptığım balataların bitmesine az kaldı değiştirmek istiyorum orjinal balatalar hangi marka oluyor? Önerdiğiniz farklı markalar varmı? En nefret ettiğim şey frende asla ses olmasını istemem frenleme iyi olsun balata ömrü konusunda sorun yaşamıyorum zaten fazla gitsin diye sert balata tercih etmek istemem. Sizlerin önereceği markaları öğrenmek isterim. Fiyatlarınıda yazabilirseniz sevinirim.
Üzerinden çıkan balata markasını tercih ediniz. HMC nin yda Mobis 'in parçaları olabilir. Piyasada yan sanayi de var. Yumuşak disk tavsiye ederim.
sanayide geçen hafta baktım hi-q diye bi marka vardı kore malı. bi marka daha vardı ama adını hatırlamıyorum. hmc sordum servisten başka yerde bulamazsınız dediler. hi-q 2-3 yerde 25 tl idi, bi tanesinde 15 e bulunca aldım. serviste 80 tl dediler. ön balatalar için tabi bu söylediklerim.
önleri takım olarak 25(Ankara /İskitler) , arkaları yine takım olarak 40 a almıstım(Ankara / Şaşmaz..)
Yani ben sanayide parçacıya gidince şu marka ver diyeceğim orj ürün ismi öğrenmek istemiştim. Parçacılara hiç güvenilmiyor orjinali bu diyerek satmak için elinden geleni yapıyorlar.