Merhabalar. Forumda bir kaç kişiden gördüm hemen denemek istedim ve sizlerle paylaşmayı düşündüm. Çok küçük bir dokunuş oldu ama aracı üst sekmen araçlara benzetti. Tavsiye ederim. İstek üzerine nasıl uyguladığımı kısaca anlatayım. Gösterge panelini söküyoruz (Forumda birçok konuda nasıl söküldüğü detaylı anlatılıyor.) Ön camın 5 adet tırnağı var (3 arkada-2önde) onları düzgün bir şekilde çıkartıyoruz. Altı yapışkanlı şerit nikelaj aldım (ince olmasına dikkat edin). Fotoğraftaki gibi yapıştırdım kıvrımlara dikkat etmek gerekiyor. Gerekirse fön makinesi ile sıcak üfleyerek nikelajı yuvarlak hale getirmeye çalışın. Sonra söktüğüm gibi yerine monte ettim. ÖNEMLİ NOT: Bu sorun sadece bende mi oldu bilmiyorum. Monte ettiğimde hız göstergesi arızalandı. Aracı yürür hale getirdiğimde hız göstergesi bi 140-160-30-50 sürekli oynuyordu. 3-5km yol gittikten sonra kendiliğinden düzeldi. Bunu uygulayanlarda ya da gösterge panelini daha önce söken arkadaşlarda bu durum oldu mu?
güzel olmuş fakat birleşim yerleri daha uygun kesilseydi dahada şık olurdu sanki yazın sıcaktan atmaz ise yapılabilir bir uygulama eline sağlık
Adem abi haklı .yapıştırıcı olarak ne kullandınız ? çünkü oraya dokunmak bile el izi bırakıyor.tehlikeli noktalar. Güle güle kullanın bu arada çok güzel olmuş
Teşekkürler. Gerekli açıklamayı yaptım hocam. Teşekkürler. Aslında biraz aceleye geldi işlem. Biraz kullanayım yenileyeceği Teşekkür ederim. Nikelajın kendi yapışkanı var. Aynı led gibi altından söküyorsunuz ve yapıştırıyorsunuz. Teşekkür ederim Onu da düşündüm ama ikinciye yapayım dedim Biraz aceleye geldi birleşim yerleri tam olmadı. tekrardan uygulamayı düşünüyorum daha düzenli bir şekilde. Teşekkür ederim