aracım 2000 model ve LPG'li. üzerinde fabrika çıkış radyo'su var ve yolda giderken radyo yayını birden kesiliyor. radyo üzerindeki ekranda frekans ST (stereo) simgesi var ama hoparlöre ses gitmiyor. bazen'de radyo hiç çalışmıyor. Kasetli olduğu için kaset deneyemedim. araç ile ışıkta ve ya park hainde iken cam'ı açıyor ya da kapatıyor iken rolanti hafif düşüyor. dün gecede arabayı park ettim. kontağı kapattım ve araç içi ışığı açtım ama araç içi ışık düzensizdi. evlerde voltaj dengesizliği varken lambalara gelen güç düşer ve yükselir gibi oldu. ne yapmam gerekir? edit: elektrik sorunu olduğundan şüpheleniyorum. Düzenleyen : 1917
Radyoyla alakalı değil ama benzer şeyler bende de oluyor, elektrikçiye gösteremedim henüz. Mesela, camı açıp kaparken farlarda sönükleşme oluyor. Arada sırada otomatik kilitler kendi kendine kapanıp açılıyor.Elektriksel bir problem vardır ama bilmiyorum. Bir yerlerde kaçak olabilir. Aslında ihmale gelmez, göstermek lazım.
Radyoyla alakalı değil ama benzer şeyler bende de oluyor, elektrikçiye gösteremedim henüz. Mesela, camı açıp kaparken farlarda sönükleşme oluyor. Arada sırada otomatik kilitler kendi kendine kapanıp açılıyor.Elektriksel bir problem vardır ama bilmiyorum. Bir yerlerde kaçak olabilir. Aslında ihmale gelmez, göstermek lazım.