merhaba beyler 98 model accent gls aracıma 4 adet mevsımlık lastık alacagım bugun arastırdım ve mıchelın urunu olan kormorana (4 adet hersey dahıl +balans) 290 ytl ve pırellının urunu olan courıere de 290 ytl dedıler sızce hangısını onerırsınız hangısı daha uygun ve kalıtelıdır lutfen yardım...
bizde 2-3 ay kadar önce değiştirdik arabada kumho lastikler vardı orjinal kendi lastikleri 6 sene sonra bridgestone ile değiştirince gerçekden cok büyük fark oldu araba yapıştı yere ben bridgestone kullanıyorum gayet güzel bridgestonelerede bakmanı tavsiye ederim
Michelinin kendisini almanızı önerecektim anlaşılan bütçeniz pek müsait değil,o zaman ben size başka bir alternatif söyleyeyim bizim de kullandığımız passio debica goodyear ın yan sanayisi yumuşak yapılı ve sessiz bir lastik fakat bir michelin kadar sessiz ve konforlu değil.
verdıgın bılgı ıcın tsk ederıyorum kardesım ama soyle bı tezat var pırellının urunu olan courıre aynı seyı soyluyorlar yumusak saglam ve cok sessız oldugunu soyledı satıcı aldıgımda 2 yıl garantı ve 30 bın km yol hakkı verıyor bırde ses olayında garantı verıyor her turlu yetkıyı sagladı ama yınede kararsızım
michelinin yan sanayisinden bilgi aldın mı abi onuda araştırsaydın bi,ya bu söyledikleri satana kadar oluyor sattıktan sonra adam senle ilgilenmiyor inşallah öyle olmaz istersen başka kaynaklardanda bi araştır abi elbet kullanan vardır.
tek kaynak burası kardes baska yermı var butun yumurtacılar burda tek onlar bılgı verır ama kımse yazmıyor canları saolasun arkadasların
Para yönündne soru yoksa Michelin Energysaver /Accentler bu lastiğe bayılıyor. Daha eko grupta yumuşak ve sessiz olna PEtlas - starmax Goodyear - Sava/Debica passio 2
oncelıkle tsk ederım verdıgın bılgı ıcın ogun ama gec oldu sabah gıttım aldım pırellı courır 4 adet 290 ytl bırde arkada ıkı amasoru degıstırdım bırde ısıklı spolıler aldım 500 ytl bayıldım ama araba cıncık gıbı oldu mumkunse onumuzdekı 3 sene satmayı dusunmuyorum
katılıyorum. Michelin Energysaver mayıs başı 4tane aldım. çok memnunum. araç da memnun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Düzenleyen : kaan20