Mrb arkadaşlar bugün ufak bir kaza yaşadım. Sanayiye gitme fırsatım olmadı sizce bunun maliyeti ne kadar olur ? [/URL][/IMG]
bişey soylemek zor hocam fotografta kucuk. boyada hasar var mı bi kere yoksa sadece iki parcada göçük gorünüyor. en az burdan gorunen extra bişey yoksa 300 gibi bişeye hallolur gibi.(tabi nereye yaptıracagında önemli)
oo pardon şimdi gordum buyuk halini ve 100 arttırdım ben bunun cok benzeri bi kazayı 400 e yaptırtmıştım karşı taraf sucluydu ben 300 lira veririm sende 100 tl ver dedi bende sigorta kasko riskini ve uğraşmayı istemediğimden 100 lirayı da tamamlamıştım
Gecmis olsun. Yuksek bir fiyat cikmaz muhtemelen. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
uğraşmak istemezlerse yeni camurluk ve kapı sacı aldırırlar onların boya malıyeti falan baya tutar insallah iyi bi kabortacıya denk glirsnizde uğraşır uyguna çıkar ama 400 500 masraf var
ben olsam ufak bir araştırma yapar işçiliği iyi olan bir kaportacıya yaptırırdım maliyeti üç aşağı beş yukarı diğerlerinden çok az fazla da olsa, servise bu ihtimaller dahilinde götürmekte olabilir düzeltme ve boya işinde bazen servis bazen kenar köşe bir kaportacı güzel iş yapabiliyor belli olmuyor, onu keşfetmek gerek. Kapı pervazı çarptığı için kapı açılırken kapanırken sorun olabilir, benim kapıya çarpmışlardı bir kaç ay sonra boya kalkması yaptı tekrar gittim düzelttirdim kaportacıya sordum da tamir edilen şey hiçbir zaman eskisi kadar mükemmel olmaz demişti gidilen tamirci böyle bir zihniyete sahip olmamalı mesela. Sac değiştirme işine yanaşmak bana göre riskli hizalamasını tutturamayan izansızlar var çünki, birde yan sanayi kapı ve çamurluk saclarının üzerinde fosfat kaplama galvaniz falan varmı bilemiyorum orjinalide pahalıdır renk tutturma açısından eski sacı düzelttirip boyatmak iyi olabiliyor ama onda da dalga dalga iz kalıyor illa ki benim sol kapı göçüğü, kapı çıtası düzeltme ve çamurluk kenarını boyası ile falan 500 liraya yaptırmıştık bu da benim arabaya çarptıkları haldeki şekle yakın birşey o civarda tutabilir.
Cok Gecmis olsun. Bnm buna bnzr bir kazam oldu ama sadece camurlukta hasar vardi onarim ve boya 350 tl' ye malolmustu.