Arkadaşlar herkese iyi akşamlar aranıza hyundaisi olmayan biri olarak sürekli soran biri olarak katılmıştım yine soruyorum 1.5 gls accent milenyum kasa araç arıyorum beyaz yada metalik gri renk ve 2001 olmak şartıyla en fazla da 160.000 km ile en uygun kaça bulabilirim alıp satmış arkadaşdan faydalı bilgiler istiyorum ..
Arkadasim 2001 1.3 lx var satmadigi halde 13 bin verenler cikiyor 1.5 gls icin 15bin gozden cikarmak lazim bence
sahibinden.com da bi araca güvenebilmem için neler gerekiyor internetten araba alınmaz diyenlerden geçilmiyor
Bence iyi araştırıp baktırdıktan sonra sahibinden.com dan alınır bizde sahibinden.com aracılığıyla birçok araba alıp sattık öyle bir problemle karşılaşmadık.
Turkiyede arac alis satisinin cogu sahibinden araciliyla yapiliyo iyi arastirdikdan sonra sorun olmaz . 14bine minelyum bulunur amabeklemek sabir etmek lazim pat diye bulunamiya bilir
titreme aracın ağırlığı yada hafifliği ile alakalı değildir.Lastiklerdeki balansla alakalıdır.2 tonluk bir araçta lastik balansı bozuksa o da titrer
motorun boyunu aşabilir bu hız diye düşünerek sordum çünkü alıcağım araçla acil yetişmem gereken yerler olcak bunu biliyorum bu yüzden 140 ve 10 gibi hızda yolu tutabilir mi motor sıkışır mı
Bu fiyata temiz istediğiniz modeli bulamassınız.Ben 1 yıl önce klimasız 2 parça değişen 4 parça boya olan boş arabamı bile 15000 e sattım.Bence yumurta kasa bakın.Milenyumla vakit kaybetmeyin
günaydın herkese düşünün ki araba alıyorsunuz ve satıcı arabanın değişenlerini sıralıyor bi arabanın neresinin değilmiş olması önemli değildir diğerlerine göre
accent milenyum emsallerine göre çok iyidir 1.5 gls motoru seridir az da yakar beklenenden de iyi yola yapışır yere yakın olması uzun yolda güven verir ama fiyatları çok yükseldi. bizim aldığımız arabaya sağ arkadan vurmuşlardı ama genel olarak başka bir şeyi yoktu bizede o hiç sorun çıkarmamıştı çünkü YAPILMIŞTI . değişenli arabadan çokta korkmamak gerek. tabi şasesine falan darbe alıpta yengeç gibi gidenlerdende uzak durmak lazım.