<div style="text-align: center;"> Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce 98 model Accent aldım. Göğüsteki bu iki tuşun ne işe yaradığını çözemedim. Resim yukarıda. Yardımcı olursanız sevinirim. Düzenleyen : bemektar
havalandırma ile alakalı araba resiminin içinde c şeklindeki ok hava degişimi olmadıgını gösteriyor.Ötekisi ise önden gelen esintinin araç içine alındıgını gösteriyor. Birebir cam açmışsınız gibi düşünün.Sadece flitreden geçiriliyor. Düzenleyen : Koruycu
Yani bu tuşlara bastığımız zaman bu işlevleri görüyor ve ya ben böyle anladım. Birde ikisi birden basılı değil şuan. c şeklindeki kışın diğeri ise yazın mı açık olacak?
soldaki tuş içerdeki havayı devri daim ediyor yani tozlu ortamdan geçerken kullanabilirsiniz diğer tuş ise dışardan gelen havayı içeriye veriyor
selam dostum, iç hava tuşu olarak gösterilen ortadaki tuş sadece klima açık iken dışarıdan sıcak hava alıpta soğutmaya uğraşmasın diye sadece iç havayı soğutur. klimasız modellerde tamamen dışarıdan pis kokulu yerden geçiyorsanız o havayı almamayı sağlar. en sağdaki tuş ise bence sürekli açık olmalı. yaz - kış. çünkü içeriye sürekli oksijen girmesi sağlıklı olur. bu tuşlar bir sensöre bağlı bunun çalışıp çalışmadığını bir elektrikçi anlar. bence çok faydalı bir olay. ikisi de yanmayacak şekilde tuşlara dokunursanız en son hangi kademede kaldıysa orada durur. saygılar.