Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Accent göğüs tuşu

'Accent Forum - Club' forumunda bemektar tarafından 7 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. bemektar

bemektar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="text-align: center;">[​IMG][​IMG]
    Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce 98 model Accent aldım. Göğüsteki bu iki tuşun ne işe yaradığını çözemedim. Resim yukarıda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzenleyen : bemektar

2. cem_yıl

cem_yıl Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş bu havalandırmayla alakalı.havayı araç içinde ve direk vuruyor gibi anladım ben.

3. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    havalandırma ile alakalı araba resiminin içinde c şeklindeki ok hava degişimi olmadıgını gösteriyor.Ötekisi ise önden gelen esintinin araç içine alındıgını gösteriyor.
    Birebir cam açmışsınız gibi düşünün.Sadece flitreden geçiriliyor.
    Düzenleyen : Koruycu

4. bemektar

bemektar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yani bu tuşlara bastığımız zaman bu işlevleri görüyor ve ya ben böyle anladım. Birde ikisi birden basılı değil şuan. c şeklindeki kışın diğeri ise yazın mı açık olacak?

5. Alper Çakıroğlu

Alper Çakıroğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    soldaki tuş içerdeki havayı devri daim ediyor yani tozlu ortamdan geçerken kullanabilirsiniz diğer tuş ise dışardan gelen havayı içeriye veriyor

6. azizo

azizo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam dostum, iç hava tuşu olarak gösterilen ortadaki tuş sadece klima açık iken dışarıdan sıcak hava alıpta soğutmaya uğraşmasın diye sadece iç havayı soğutur. klimasız modellerde tamamen dışarıdan pis kokulu yerden geçiyorsanız o havayı almamayı sağlar. en sağdaki tuş ise bence sürekli açık olmalı. yaz - kış. çünkü içeriye sürekli oksijen girmesi sağlıklı olur. bu tuşlar bir sensöre bağlı bunun çalışıp çalışmadığını bir elektrikçi anlar. bence çok faydalı bir olay. ikisi de yanmayacak şekilde tuşlara dokunursanız en son hangi kademede kaldıysa orada durur. saygılar.

Bu Sayfayı Paylaş