arkadaşlar slm accent milenyum gl 1.5 model için yorumlarınızı istiyorum. bir de arabadaki 16 v dohc motorun özellikleri... lütfeeeeen... Düzenleyen : accent milenyum
1,5 motor 102 hp 16 v .az yakar çok kaçar .güzel araçtır .temizini bulursan ve düşük kilometrelisini seni pişman etmez ...
hyundai accent gl 1,5 16 v 102 ps 16 subab dohc motor hacmi 1495 cc maksimum torku :13,6/3000 şıkıştırma oranı : 75,5 83,5 0 100 km ulaşma hızı 10,5 saniye otm viteslerde 12,8 maksimum hızı 181 süspansiyon sistemi bağımsız mac pherson tipi helozan yaylar ve denge çubukları sanırım bu kadar bilgi işini görür
arkadaşlar ben arabayı yeni aldım.özel servise götürdüm temiz dedi. 2000 accent milenyum 1.5 gl 123 binde dohc motor 16 v ama 102 beygir yazmıyor ruhsatta 90 yazıyor. ne iş anlamadım.
ruhsatında 90 ps mi yazıyor o işte yanlışlık var ozaman seninkini yumurta kasa olarak tanıttılar belkide 102 olması lazımm
selam arkadaşım bende de şu anda milennium kasa accent var 2000 model 1,5 gl 102ps.aracımdan son derece memnunum gerek yakıtı olsun gerek konforu olsun gerek yol tutuşu performansı olsun yedek parça ve bakım maliyetleri bakımından da son derece ekonomik bir araçtır. bakımlarını aksatmadığın müddetçe herhangi bir sorun çıkarmaz.sakin kullanırsan gayet az yakar.gls modelinde gl modeline ek olarak abs ve sürücü yolcu hava yastıkları dışında herhangi bir fark yoktur.hatta admira kasalarla içi birebir aynıdır çok ufak farklar dışında.
arkadaşlar iyi günler bende bu arabadan yeni aldım birşey sormak istiyorum..ön panelde arka cam rezistans düğmesi var ama düğmenin arkası boş sanki süs için konulmuş gibi sizde de öyle mi? Düzenleyen : nadir3391