Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent eraya hemen lpg takalım mı?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda takota63 tarafından 20 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. takota63

takota63 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar? aracıma hemn lpg takayım mı? 5 yıl garanti diyorlar? sonra takılırsa 2 yılgaranti deniliyor.

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  3. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    abi benim aldıgım bilgilere dayanarak 2008 ve alt modelli eraların garantisi bozuluyor ama araban 2009 ve üst modelse garanti bozulmuyor ben lpg yi taktırdım 2008 model brc sistemhyundayin anlasmalı oldugu marka gayette memnunum taktıracaksan brc taktır derim genede sen bilirsin.

4. sahipfbb

sahipfbb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi benim aldıgım bilgilere dayanarak 2008 ve alt modelli eraların garantisi bozuluyor ama araban 2009 ve üst modelse garanti bozulmuyor ben lpg yi taktırdım 2008 model brc sistemhyundayin anlasmalı oldugu marka gayette memnunum taktıracaksan brc taktır derim genede sen bilirsin.

KAÇA MALOLDU ACABA ÖĞRENEBİLRİMİYİZ.

5. fikri11

fikri11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    LPG konusu malesef pek cok farklı kullanıcının ayrı ayrı görüş belirttiği ve üzerinde uzlaşılamayan pek çok noktanın olduğu bir konu. Kimi kullanıcılar lpg kitine ödenen paranın 20 bin km de amorti olduğunu söylerken kimi kullanıcılar ise yılda 20 bin km yi geçmeyen araçlar için lpg nin gereksiz olduğunu söylemektedir. Bunun üzerine bir de lpg kiti ile motor ya da yakıt aksamları arasındaki uyuşmazlıktan kaynaklanan sorunlar dile getirilmektedir. Ben çoğunluğu şehir içi yılda 15 km yol yapan bir kullancıyım. Şu anda Era 1,4 team abs kullanıyorum, aracık km si 1700 de. Era ile aynı segmentte bulunan birçok aractan daha makul yakıt tüketim gideri olmasına rağmen zaman zaman lpg taktırmayı düşünüyorum. LPG kullanıcıları yukarıda bahsettiğim konulardaki deneyimlerini foruma yazabilirlerse çok sevinirim.

6. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    valla 2 hafta once 2006 seat leona izmitte üretimi yapılan yarı italyan mimgaz taktık 1000 tl ye 10 numara arac basmazssan 110 krş yakıyor bence eger 5 sene bıneceksenız sımdıden takın garantınızde bozulmasın kafanız rahat olsun

7. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bende çok tereddütte kalmıştım Lpg konusunda. Fakat şunu söyleyeyim aracınızı 5-6 yıl kullanmayı düşünüyorsanız taktırın. Lpg sistemleri ile ilgili sorun yaşamassınız montajı düzgün olsun yeter. Ben 3-4 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım ki taktırdığım markada Atiker. Araçlarınız çok yeni bence en az 5 bin km olsun ondan sonra taktırın!

8. Misafir

Misafir Guest

Aracınızı devamlı kısa mesafede veya devamlı uzun yolda kullanmayacaksanız taktırın, ancak markadan daha çok taktırdığınız yer önemli, özellikleustası, servisi ve parçası olmayan LPG sistemlerine meyil etmeyin, sonra başınız çok ağırır...

9. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende 0 km aldığım arabaya taktırdım.
    bende çok km yapan biri değilim, ama psikolojik olarak bile olsa lpg nin faydası vardır.
    en azından gaza basmaya korkmaz insan.

dipnot: bu arada arabama lpg taktırdığım için bir hediye paketi gelmiş bayiye gittim aldım. içinde anahtarlık, metal bardak , kalem ,
    not kağıdı, ıslak mendil ,kuru mendil koymuşlar.

birde 50 tl lik bedava gazı nasıl alabileceğimle iligili bilgi kağıdı var.

Düzenleyen : erhanbaba62

10. OKANMIŞ

OKANMIŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba,2006 model era team modeli aracıma atiker marka lpg taktırdım,çok memnunum.42 tl lik gaz ile(1.59) 280km yol yapıyorum şehir içi,tavsiye ederim.

11. Misafir

Misafir Guest

Hayırlı olsun, yaklaşık 10L yapar, tabi yoğun trafik olmamasının faydası da var, aynı aracı İstanbul gibi yoğun trafik olan yerlerde'da kullansanız 12L yakarsınız...

12. OKANMIŞ

OKANMIŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim,arabayı yeni aldım ve hiç tereddüt etmeden lpg takdırdım,önceki arabamdan ne kadar avantajlı olduğunu biliyordum çünkü.Era yı seçmemdeki en önemli faktör ise motoru.Bir deneme sürüşü yaptım ve seriliğine hayran kaldım.Diğer güzelliklerini arabayı tanıdıkça göreceğim.Saygılar...

13. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    sonradan takılınca 2 yıl garanti olayı nasıl oluyor arkadaşım..
    ben aracı alırken sordum 2-3 ay sonra sizden lpg taktırsam garanti devam edermi dedim..garanti biter dediler.. yani 2-3 ay bile müsade etmedilerhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif bende mecburen lpgyi hemen taktırmak zorunda kaldım sıkışık zamanda..uzun süre kullanmayı düşünüyorsan hemen taktır derim

14. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    takılır tabiki neden takılmasın garantinde bozulmaz yetkili serwise taktırırsan

15. istiklalcaddesi

istiklalcaddesi

Alınan Beğeniler:
    0
    yetkili servisine taktırsan bile,lpg ile ilgili tum parcaların (motor, elektrik aksanı v.s) garantisi bozuluyor

2009, 1 haftalık aracıma taktırmak istedigimde hyundai call centerı aradım. bu sekılde yanıt aldım

yaptıracaksan ruhsat cıkmadan yaptıracaksın.

bende dusundum ama arabama kıyamadım lpg için....

16. Cuneyt013

Cuneyt013 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    erhan hangi bayiden taktırdın birde taktırdığın lpg markası hangisiydi?

17. Erhan Sarıtepe

Erhan Sarıtepe Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arabayı aldığım bayii taktı. Mersin Derya.
    Brc taktılar

Bu Sayfayı Paylaş