İyi günler arkadaşlar 2008 1.6 select eram var şimdi ben buna Accent Blue direksiyonu takmak istiyorum bu mümkünmü bunun hakkında bilgisi olan varmı forumda.
Olmuyormuş. Era'da sistem hız ve motor devri bilgileriyle çalışıyor. Accent Blue CAN ile, Era ise K-LINE ile haberleşiyor.
Simidin göbeğini oturtabilirse neden olmasın. Eraların kornası zemberekli ayrıca airbag bağlantısını yapmak zorunda. Ara parçalar tasarlanıp yapılabilir.
1999-2003 kasasında yapan olduğunu görmüştüm. Ama direksiyon rengi torpidoyla uyuşmuyordu. Belki boyatılabilir. Tüm plastiklerin siyah renkte nasıl duracağını da merak ediyorum. Emniyet kemerleri de ya boyanır ya da eski kasanınkiyle değiştirilir. Orijinal direksiyondaki logo plastikle birleşik oluyor. Acaba normal parlak logoya benzemesi için boyanırsa nasıl durur. Bence güzel ve daha yeni gibi olur. Bir denenmesi lazım.