Merhaba. Değerli arkadaşlar, kusura bakmayın çok rahatsız ettim bu gün sizi. Yeni bir Accent ERA aldım. Aracı ucuza aldım ve sıkıntıları çok. 38000 km de 2012 model 1.4 otomatik Eram team donanıma sahip. Uçar otomotivden aldığım aracın üzerinde kış lastiği olduğundan değiştirmek istiyorum. Arabayı ucuza (32000 tl) aldığım için lastik vermediler. Bu arabayı ekonomisine katkıda bulunca iyi lastiğe ihtiyacım var. Ne tavsiye edersiniz. Şu an araba kışlıkları ile patinaja meyilli. Yakıt tüketimide yüksek. Önler erimeye başladı bile. Saygılarımla
Yakıttan dertli olduğumdan bu lastiği düşünüyorum http://www.hepsiburada.com/Continen...O9Syp24GivLkcreeevEr575416F3aV6HFgaAsgB8P8HAQ
Hayırlı olsun. 32.000 tl mi ucuz? fiyatlardaki bu değişimlere şaşırıyorum. aynı seviyelerde dizele ne istiyorlardı acaba... ben dizel kullanıyorum. 175 lik lastik var, 185 lik de kullandım, 185 virajda daha iyi. 195 bir tık daha iyi olur diye düşünüyorum jant 15 olur ama. onun haricine lastik başına minimum 30-40 tl tabiki daha pahalıdır ama conti olsun taştan olsun...
Ucuza aldım deyince şaka yaptığını düşünmüştüm başta acikcasi.lastik olarak Michelin Yokohama veya Continental alabilirsiniz hepsi kaliteli lastiklerdir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi