1 hafta önce dertsiz tasasız muaynemızı yaptırdıktan sonra çok istediğim jantları aldım birçok era da bunlardan var çok hoş duruyor yorumlarınızı beklerım
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Jant olarak güzel bir model fakat ben bizim admire ve eralara yakıştıramıyorum pek. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Siz beğendiyseniz sıkıntı yok.
gayet şık güzel orjinal olmuş...ama bence çelik jant denince yani biraz göze gelmeli şöyle 17inc ofsetli replica filan ince yanak 215 kumho lastik...direksiyonu tam sağ yapıp park ettiğin zaman tekerlekler konuşacak ben geldim bilader diyecek....güle güle kullanın darası benim başıma
hayırlı olsun ama bence yanlış zaman secmıssınız. tekırdagda yasıyorsunuz sanırım kışı agır gecer oranın kışta genelde zarar verır jantlara ben yazın yada baharda takılması yanlısıyım. jant olacaksa acık araları ve hafıf olmalı tercıh bence guzel bır tercıh.
daha öncesinde performa 19 vardı sürtme yaptı daha sonra HRS 125 modeli vardı daha sonra bunları aldım
daha öncesinde performa 19 vardı sürtme yaptı daha sonra HRS 125 modeli vardı daha sonra bunları aldım