İyi akşamlar arkadaşlar benim 1.4 benzinli hyundai accen eram var ben aracimin triger, baskı balata ve z rotlari değişecek memur oldugum icin siirt e yasiyorum . usta parcalari sen al ben yaparim dedi. İnternetten siparis etmeyi dusunuyorum kaca mal olur burada parcaci 270 lira fiyat verdi baski balata triger icin orjinal dedi. Sizce bu fiyat mi ve hanhi marka olmali fiyati ne kadar olmali yardimci olursaniz sevinirim .
Ben askerde iken diyarbakır servisten parça siparişi yapardı komutanlarım. Yetkili servisi arayın doğunun şartları göz önünde bulundurulunca kargolamama durumu pek olmaz. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ortalama ikisini fiyati ne tutar peki simdi parcaci 260 lira fiyat verdi sizce bu fiyat ortalaması iyimi bana yardımcı olursanız sevinirim
İnternetten araştırdım Triger Gates 70 lira Gmb marka triger 75 lira Baskı balata ise Gmb markası 128 lira Valeo marka 165 lira Seco marka 140 lira sizce bunlardan hangi markaları tercih etmeliyim bu parçalarla ile ilgili bilgisi olan arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim iyi günler
sağ olun ersin bey . Bi de son olarak şunu sorayım bu markaların yan sanayisi oluyor mu mesele adam valeo deyip yan sanayi ya da başka bi markanın ürününü yollar mı sizce