S.a abilerim kardeşlerim aranıza yeni katıldım 2012 yılından itibaren 2009 TEAM ABS Era kullanıcısıyım yedek anahtarı ev içerisinde kaybettiğimi düşünüyorum çünkü araba kapıda olduğuna göre anahtar evde diyorum ama anahtarı bulamıyorum maddi sebeblerden satmak istiyorum diğer anahtarla Hyundai servisine gitsem ne kadar ücret isterler yardımcı olur musunuz ?! Teşekkür Ederim...
Bir çok anahtarcı yapıyor bu işi . Normal Anahtar 150 TL civarında , sustalı olarak da yaptırabilirsiniz o da 210 - 220 civarlarında ....
Fiyat olarak sorun yok aracı satacağım kişi zorda kalmasın diye çıkararak satmak istiyorum ama dışardan yapılırsa araç çalışmaz deniyor ?!
Kapıları açan kapatan anahtar 10 tl ye olur. 150 civari anahtar arabayıda çalıştırır kapılarıda açar. Siz iyi bir anahtarcıya gidin. İkincisi aracın yedek anahtarı olmadan satamıyormusunuz anlamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce forumdan arkadaşlar anahtar gönderip yaptırdılar. İstinye anahtar diye forumda aratınca çıkar. En azından arayıp bilgi alabilirsiniz
yetkili serviste uzaktan kumandalı yedek anahtar 700 liraya geliyor. sadece aracı çalıştırsın, uzaktan kumanda olarak çalışmasın derseniz yetkili servis 150-200 lira arasına yapıyor. size yakın servislere telefonla fiyat sorun. ayrıca bulunduğunuz yerdeki anahtarcılardan bazıları arabayı çalıştıracak anahtar yapar. hatta uzaktan kumanda da olur. bu durumda yaklaşık 150-200tl verirsiniz. önemli bir nokta: yetkili servis anahtar yaparsa, kaybettiğiniz anahtar ve uzaktan kumandanın aracın hafızasından silinmesini isteyin, böylece anahtar başkasının eline geçerse işe yaramaz. yetkili servis bu işlemi yapar.
Teşekkür ederim anahtar kimsenin elinde değil Emin'im ama acelem olmasından dolayı yaptırıp teslim edeyim diyorum tekrar teşekkür ederim