Oncelikle herkese iyi gunler.2007 model 1.5crdi vgt accent era aracım var km 140 binde arac yaklasik 7 aydir bende ve aldigim gunden bu yana viteste 1e girerken zorlanma ve geri vitese girerken de dişli sıyırmasina benzer ses vardi tabi bu giderek arttı.yurtdisindan bi akrabamiz geldi bakti ve debriyaj setinin degisceni baski balatanin bittigini soyledi fakat arac hicbi sekilde rampada zorlanmadan kalkabiliyo debriyaj baya altta kavriyo ben de buna istinaden yaptirmadim farkli bi sey oldugunu dusunuyorum sizce neden olabilir sanziman yagi bitmis olabilir mi ya da kavrama noktasi yukari cekilerek sorun ortadan kalkar mi?
1 e geçmeme sorununu şöyle halledebilirsiniz. dururken önce 2. vitese atıp sonra 1 e çekerek rahatça geçmesini sağlayabilirsiniz.
dostum vites çatalını değiştirceksin. Bozulmaya başladımı geri vites de sıkıntı çıkarıtyor. Başka bir sıkıntısı yok
Evet o yüzden. Stop edip geriye takmana izin veriyor. Hiç başka sıkkıntı arama vites çatalını değiştirt sıkıntın yok olsun.
Evet o yüzden. Stop edip geriye takmana izin veriyor. Hiç başka sıkkıntı arama vites çatalını değiştirt sıkıntın yok olsun.