Selam beyler, Öncelikle şunu belirteyim 2006 model vgt selectim vardı.çok mennundum ama satmak zorunda kaldım.Era dan çok mennun kaldığım için Dün 2011 era vgt team aldım.Ancak SELECTin yol tutuşunu bulamadım örneğin virajlarda savruluyorum hissine kapılıyorum.Sormak istediğim bi kaç soru var,yardımcı olursanız sevinirim. 1.Vgt team in standartında : Antiblokaj Fren Sistemi ( ABS ) Fren Güç Dağılım Sistemi ( EBD / HBA / BAS ) Elektronik Denge Sistemi ( ESP / DSC / ESC ) varmı? arabalar gen diye bir sitede standart var diyor...? 2.tüm ERAların ölçüleri aynı mı? Çünkü 2006 selectim bana daha bi ağır daha bi toplu geliyordu örneğin direksiyon daha sağlam geliyordu teamin direksiyonunun malzemesini beğenmedim 3. hararet göstergesi yok,elektrikli ayarlanabilen yan aynalar yok,harita okuma lambası mı ne diyorlar gözlük koyma yeri falan o yok, arka yolcu kol dayama yok,yan aynalar ve kapı kolları plastik, bunların haricinde motorlarında bi fark varmı? Yani ne bileyim 2006 selecteki o hissi daha duyamadım belki daha ısınamadım arabaya,ama hızlanması yine era farkını hissediyosun o çok şükür aynı...
O zaman ben kısaca izah edeyim sana 2006 modeller Koreden ithal 2007 yarısından sonrakiler yerli montaj, benim önceki arabam da 2006 Era idi arkadaşımda 2007 sonunda alınmış ve başka bir arkadaşımda 2008 model vardı aradaki fark biner binmez hissedilirdi bu konuda çok konuşuldu fazla uazatmıyım aynı şeyleri konuşmaya gerek yok tekrar.Bu arada yerli üretimde biraz donanımdan azalttılar maliyeti düşürmek adına turboyu kıstılar senin fark yok dediğin hızlanmada çok ciddi fark vardı ESP falan filan hiç bir şey yoktu (gp Paketinde vardı sadece) onları satandart yaptılar.
teşekkür adem bey,ben de zaten 2006 era daki keyfi 2011 dekinde alamadım.ama yinede2011 vgt team in hızlanması kötü diyemem.