Uzun yol yaptığım zamanlar sağ bacağım ağrıyor. Konsol alçak olduğu için bacağımı tam olarak yaslayamıyorum. Bu sorunu yaşayan başkalrı var mı? Çözüm olarak ne denediniz.
Üstad sakın yanlış anlamayın'da bi doktora muayene olsanız....benim yaşım 51 ama hemen hemen şimdiye kadar hiç duymadığım bir şikayet...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
normalde bilmiyorum herkez öylemi yapıyor ama ben sağ bacağımı hafif konsola yaslayarak gidiyorum rahatlık açısından. belkide hepimiz farkında olmadan bunu yapıyoruz. Düzenleyen : dsltrq
bende sizin gibi yapıyorum dizimin kenarını sağdaki konsola doğru hafif bükerek yaslıyorum. klimadan da olabilir. bende uzun yolda sabit tutunca oluyor 3-4 saat çok az hareket ettirmekten de yapabiliyor. sizin sürüş şekliniz nasıl acaba?? Düzenleyen : Köksal Yılmaz
aracı süreken bazen sağ bacağımda uyuşma oluyor.. gaz pedalının yüksekliğindenmi koltuktanmı anlamadım ben gaz pedalından olduğunu sanıyorum biraz yüksek duruyor gibi
uzun süreli kullanımda bende de oluyor... ben gaza basan dizimi aracın konsul kısmına yaslayarak çözdüm. koltuğuda geride kullanıyorum rahat oluyor tavsiye ederimm.
bende de oluyor bu ama getzi kullanırken oluyor küçük oldugundan kaynaklanıyor heralde..tucson da rahatım..
ne kadar zamandır araba kullanıyorsun? era benim ilk arabam ve ilk defa uzun yola çıkmış oldum 2 senedir.. asıl sorum şu..sorun sağ bacakta mı..ayak bileğinde mi.. bacaksa..18 sene önce bel fıtığı ameliyatı olan biri olarak söylyorum..sorun belde olabilir..daha önce bel sorunun olmadı ise ve ilk araba ise..sana tavsyem biraz eksersiz yapman ve ortopedik yatak kullanman bilekse..bu bende ilk zamanlarda oldu..sonra alıştım..tamamen gergin olmaktan kaynaklanan bir durum. özellikle pedallar fazlaca kullanılıyorsa yolculukta..koltuğu mümkün olduğu kadar geri çek(debriyaja tam basacağından emin olacağın mesafeye)..gaz pedalınada parmak uclarınla bas..yani ayağını biraz geri çekeceksin. ayakla bacak arasındaki açı 90 dereceden fazla olmalı..ayakla bilek ne kadar birbirine yakınsa ağrı artar.. ayak bilek ilişkisi V şeklinde değil L(ters L)şeklinde olmalı..hatta daha fazla..