Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era üretimi bitti mi?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Coşkun Özcan tarafından 4 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    daha önce 2012 sonuna kadar üretileceği duyurulan eranın daha şubat listesinde dizeli yok, hatta benzinli içinde çok az paket kalmış, 1.4 motorda start ve mode, 1.6 motorda moode ve prime var, otm vites sadece 1.4 mode kalmış, bu durum hakkında bilgisi yada yorumu olan arkadaşlar paylaşabilir
    <div ="left="" pb5"="" style="padding-bottom: 5px; text-align: -webkit-center; margin-bottom: 1px; "><div ="left="" satis2"="" style="line-height: 12px; font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Liste Satış Fiyatı(TL) <div ="left="" satis2"="" style="line-height: 12px; font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Satış Desteği (TL) <div ="left="" satis2"="" style="line-height: 12px; font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Önerilen Satış Fiyatı (TL) <div ="left="" pb5"="" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; line-height: 12px; text-align: -webkit-center; : rgb(198, 200, 203); -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-bottom: 1px; "><div ="left="" satis1"="" align="left" style="font-family: Tahoma; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; width: 370px; padding-top: 12px; padding-right: 0px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; "><div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-left: 20px; ">ACCENT ERA 1.4 START ABS ESP EURO V <div ="left="" satis2"="" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">30.350 TL <div ="left="" satis2"="" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">750 TL <div ="left="" satis2"="" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">29.600 TL <div ="left="" pb5"="" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; line-height: 12px; text-align: -webkit-center; : rgb(198, 200, 203); -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-bottom: 1px; "><div ="left="" satis1"="" align="left" style="font-family: Tahoma; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; width: 370px; padding-top: 12px; padding-right: 0px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; "><div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-left: 20px; ">ACCENT ERA 1.4 MODE EURO V <div ="left="" satis2"="" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">32.100 TL <div ="left="" satis2"="" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: n&#1

2. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    uretim bitti sanirim getz de boyle azalmisti yanlis hatirlamiyorsam liste daha sonra tamamen kalkmisti :(

3. ÖĞRETMEN53

ÖĞRETMEN53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ekrem Aykut BAL
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    2011 Aralık sonunda Accent BLUE için Rize METELER Hyundai Servisi'ne gittiğimizde satış sorumlusu arkadaş da bana aynısını söylemişti.2012'den itibaren Accent Era Dizel artık satış yelpazesinde olmayacak demişti.Firma ERA için sadece benzinli modelin üretimini yapacak diye de eklemişti.

Şimdi Accent ERA'lar kıymete biner mi acaba?
    Düzenleyen : ÖĞRETMEN53

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    evet öyle gözüküyor ama benzinlide tam değil, normalde daha çok çeşit olur
    birde 2012 sonuna kadar devam edecekti, neden öne alındı acaba, fabrikada büyütme mi olacak? çünkü daha önce çıkan haberlerde kapasite 200 bine çıkacak, yeni model gelecek ve bu modelde yılda 120 bin üretilecek, i20 devam edecek deniyordu

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    i30 uretimini turkiye ye vermesinler https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    i30 verilse iyide olur kötüde, çünkü zaten hb araç i20 var, birde i30 olursa iyi olmaz bence, sedan araç olursa birbirlerini destekler, i20 ile i30 birbirine rakip gibi olur

7. ÖĞRETMEN53

ÖĞRETMEN53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ekrem Aykut BAL
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Bence Türk kullanıcısı için en mantıklı tasarım SW tarzında araçlar.Şahsen beniyi bagaj kapasiteli ve uygun fiyatlı bir hyundai marka SW bulsam almayı düşünürüm.Yeni modellerde SW üretimi de olmalı.

8. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    aslinda en guzeli elantrayi burada uretmeye baslasalar hem fiyat ucuzlar, hem sedan arac, hem satis artarsa marka imaji guclenir hyundai in ama sanmiyorum .gelecek baska aracta yok i40 i da vereceklerini hic sanmiyorum yeni model olsa olsa i30 olur gibi cikmasi beklenen baska model yok cunku

9. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    özellikle avrupa ve amerikada çocuklu aileler sw tarzı araçları çok tercih eder, ancak bizde sedan tercih ediliyor, sw araçların en büyük sıkıntısı 2. elde talep görmüyor, zaten sıfır olarak satılan doğru dürüst marka model yok,

10. ÖĞRETMEN53

ÖĞRETMEN53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ekrem Aykut BAL
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Ben model olarak ford s-max, opel zafira ve renault < Fransız markalarını boykot ediyoruz > grand scenic tarzı araçları daha verimli buluyorum.Hyundai, bu tip bir araç üretme yoluna gitse acaba nasıl olur?Bu belirttiğim araçlarda 60.000 TL'den başladığı için bu tip araçları alması da malum hayal olarak kalıyor.ama kasa yapıları ve geniş iç hacimleri ile tam bir aile otomobili bence bu tür araçlar.

11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    diger illerde durumun pek farkli oldugunu dusunmuyorum ama ben adana da 2 tane sw arac gormuyorum hyundai iin satislari da iyice dusmeye basladi era da kalktiysa eger iyice dusecek tek kurtarici su an bana gore i30 yada b sinifina uygun fiyatla girebilecek bir arac ama gorunurde bu tarz bir arac yok gibi boyle giderse mazda gibi olacak hyundai bakacak olsaniz mazdanin araclarina buyuk cogunluk kotu demez begenir fakat satislara bakinca cok az satar... araclar guzel ama pahali aslinda pahali degil ama marka imaji dusuk olunca pahali gozukuyor ayni fiyata opel ford honda toyota arac olunca dogal olarak daha once hyundai kullanmamis kitle neden ayni fiyata alayim deyip tercihini diger araclardan yana kullaniyor. eradan sonra ne olacak bakalim merakla bekliyorum.....

12. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Hocam Rize'de hangi okulda öğretmensiniz?

13. ÖĞRETMEN53

ÖĞRETMEN53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Ekrem Aykut BAL
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nda öğretmenim.Siz hangi okulda görevlisiniz?
    Düzenleyen : ÖĞRETMEN53

14. atakan53

atakan53 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Atakan Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    53-RİZE
    Araç Modeli:
    Hocam ben de İstiklal İlköğretim Okulu'ndayım. Yakınmışız:))

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    kendi sınıfında, modelinde tabiki lider, aksini iddaa eden varsa getirsin aracını ama b sınıfı bir araç olmasıgerçeğinindeunutulmaması lazım

16. mgdv

mgdv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai Şimdi B Segmentinde Fiat Albea , renault < Fransız markalarını boykot ediyoruz > &lt; Fransız markalarını boykot ediyoruz &gt; Clio gibi satışta
    iddaalı Sedanların karşısında nasıl duracak
    Era fiyatı ve donanımı ile bu araçlardan üstündü.
    Hatta 2011 yılında en azından istanbulda Era patlaması görmüştüm ben.

En basiti bizim oto parkta 2-3 senedir takip ederim.
    Bir tane eski yumurta kasa 1.3 Accent birtanede eski kasa elantra varken
    Yıl sonunda bende dahil 3 Era 2 i20 birde Blue girdi otoparka.

İnanın yürürken bir sürü era görmeye başlamıştım.(Taksiler zaten komple era)
    Kaldırmayıp Son esp li paketleri ile ve 35 li rakamlar ile satışa devam etseydi
    kesinlikle Clio ve Albeayı 1-2 yıl içinde geçerdi bu araç satışta.

B Segmentine parası yeten bir alıcı için era nın yokluğu ciddi bir alternatif kaybı olmuştur bence.

Bende Reanult neyine güvenipte Clioyu 37.000 yapmış diyordum Dizelde :))

Saygılar

Düzenleyen : mgdv

17. ilkerbey

ilkerbey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    İlker A.
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Era dizel üretimden kalkmış arkadaşlar, Hyundai'den gelen cevabı sunuyorum;

"Öncelikle Hyundai markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Talep ettiğiniz konu ile ilgili Accent Era Dizel araçlarımız üretilmemektedir. Yeni nesil aynı sınıfta yer alanAccent Blue aracımız üretilmektedir.

Accent Blue aracımızı incelemek için internet sitemizdeki http://accentblue.hyundai.com.tradresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Hyundai Müşteri İlişkileri"

18. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    İyi iyi, eldekilerin değerini bilmek lazım.:p

19. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayiler ellerindeki dizel eraları elden çıkarmaya bakıyorlar. mode paket dizel erayı 35bine, lpgli startı 30bine veriyorlar. Düşünen arkadaşlar varsa bu aralarda iyi bir pazarlıkla dizel alabilirler gibi..

20. melodik

melodik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Amaç konuyu hortlatmak değil ama Era üretiminin durduğunu yeni öğrendim. Bence bu çok büyük bir hata. 4-5 sene sonra Hyundai Türkiye pazarından silinir.

Bu Sayfayı Paylaş