Merhaba arkadaşlar, 2011 era aracımdan frenlemede cıykcıyk bir ses geliyordu. Bugün yetkili servise gittiğimde v kayışı ve arka fren balatasının değişimi gerektiğini ve 1300 lira işçilik dahil maliyeti olduğunu ilettiler. Fiyat çok yüksek değil mi? Birde turbo hortumunda terleme varmış, turbo giriş çıkış hortumu 10.000 TL. Bu hortumların yan sanayisi kullanılamaz mı sanayide değiştirsem? Turboda sorun yok, sadece hortumlarda hafif yağ kaçağı varmış
merhaba, saçmalanmış gibi duruyor. kayışın fiyatı 100-150 lira, işçiliği olun olsun 100 lira arka balata 300 lira, işçiliği en fazla 200 çıkış hortumunun yan sanayisi 300, orjinali 800 lira. giriş hortumu daha ucuzdur. garrett turbosu olupta terleme olmayan crdi ben daha görmedim.
Hocam öyle diyorsan arka fren balatası için 600 dediler ve acil olanda o, ben yarın sadece onu değiştirsem v kayışı değiştirme işini sanayide becerebilirler herhalde Edremit’te değişik bir sanayi esnafı var emin olamıyorum Birde bu turbo hortumunu nasıl aratayım ben çıkış hortumu yazıncada türlü türlü çıkıyor gördüğüm bi parçada değil. Eğer boşver sorun teşkil etmez diyorsanda uğraşmıycam bi yere dokunup bi yeri bozuyorlar servise de 10.000 liram yok, arabada bir sorunda yok
merhaba, i20 ise td025 var üstünde. mitsubishi lisanslı hyundai üretimi turbo hortumlarında bir sıkıntı olabileceğini sanmıyorum. yinede bir ustaya gösterirsiniz.