Merhabalar, 2010 Accent Era aracıma pioneer teyibimi bağlamak istiyorum. Sitedeki eski resimler maalesef açılmıyor. Youtubede videolarda aradım emin olamadım. Bazı araçlarda iso soket var bazılarında yok. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Birde bir kaç yerde gördüm orjinal teyibi sabitleyen metal saca pioneer vida delikleri denk gelmemiş bu yorumlar gözüme çarptı. Orjinal teybini değiştirenlerden fikir ve yorum bekliyorum. Şimdiden yardımı olan herkese teşekkür ederim, sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum
teybi söktüğünüzde arkada bir metal parça oluyor. yeni teybin derinliği fazla gelirse o metal parçayı sökmeniz gerekir. genelde gerekmez.
Teyibin kablosu iso soket mi peki bu konuda bilginiz var mı? Zaman bulup ilgilenip teyibi sökemedim bile
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bu arada forumda bilgi olsun istedim. Teyip ile iso soket arasında 10cm kısa bir kablo varmış. O kablonun bir ucu teyibe uyumlu bir ucu standart iso. Başka ihtiyaci olan olursa ufak bir bilgi var olsun forumda. Herkese teşekkürler tekrardan.
Daha önce ben de aracımda teyp değiştirmiştim. Soketin direkt dönüştürücüsü satılıyor. Kesme biçme olmadan sorunsuz şekilde değişim yapabilirsiniz. İstanbul'da bu tarz dönüştürücü satan tek bir firma var kendileri ürettiriyorlarmış. Tekstilkent içerisinde ofisleri var.