Arkadaşlar era aracımın teybindeki tuşlardan 1 tanesinin ışığı yanmıyor.Çarşamba elektrikçiye götüreceğim sizce neden kaynaklanır?Teyp mi bozulmuştur veya sigortadan falanmı kaynaklanır?tamiri mümkün birşeymidir komple teybi sökmekmi gerekir
fehmi bey temassızlık vardır düğme fonksiyonunu görüyosa ben olsam hiç ellettirmem serviste bakıma götürdüğünüzde hemen açıp yaparlar şimdi işi bilmeyen bi elektrikçiye yolunuz düşerse yandınız bir de sadece bunun için bakalım kaç para isteyecek toplu araç bakımında aradan çıkartırsınız ...
Tuş olarak normal işlevini görüyor ama dediğim sadece ışığı yanmıyor oda gözüme takılıyor.Daha bakımlarını falanda 2 hafta önce yaptırmıstım keske o zaman cıksaydıda aradan cıkartırdım
Yetkili servis teyp tamiri yapmaz. Teybi söküp anlaşmalı onarım servisine gönderirler. İstanbul anadolu yakasında Ender Elektronik hyundai teyplerin yetkili servisidir. Onlara danışıp fiyat alabilirsiniz. Ama yeni teyp parası isterlerse şaşmayın.
Hocam ne yaptın yeni teyp parasımı napacaz o zaman elektrikçiye götürdüm oda ben yapamam oto teyp tamircisi bulman lazım dedi öyle kaldık ortada
Elektronikte işçilik fiyatları yüksektir. Eğer beceriniz varsa kendiniz de değiştirebilirsiniz. Teyp, televizyon tamircisi, elektronikçiler halledebilir. Sent from my iPhone using Tapatalk
Anladım hocam.Tek tuş için komple teyp konsolu falan sökmeye gerek varmı yokmu onun muallagında kaldım şimdi yarın karar vericem artık:RpS_mellow:
Icindeki ledin lehimi kopmus falandir. Teybi konsoldan sokmeniz lazim + tusu sokmeniz lazim ve yeni ledi lehimleminiz lazim. Serviste yapmazlar. Iyi bi oto teypci yapar Tapatalk Sagolsun