Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era team abs 1.4 yardım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Misafir tarafından 30 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

merhabalar artık bende era sahibiyim. perşembe günü teslim aldım arabamı şu an 70 km de aracım çeyrek depo benzin yedi. rodaj nedeni ile arabayı dikkatli kullanıyorum yüksek devirlere çıkmadan 90km yi geçmeden. klimayı da açmadım. kullanım şehir içi. yakıt sarfiyatı yeni motorda fazla olur ama bu kadar olur mu? acele mi ediyorum. bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. teşekkürler şimdiden

turgay

2. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Foruma hoşgeldiniz. Konu açmadan önce forumdaki arama seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim. Aynı konu daha öncede defalarca açılmıştı. Gerekli bilgiyi temin edebilirsiniz... Ayrıca linkler aşağıdadır... İyi forumlar...

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=3812&KW=Era+1%2E4+yak%FDt+t%FCketimi

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=4542&KW=Era+1%2E4+yak%FDt+t%FCketimi

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=1340&KW=Era+1%2E4+yak%FDt+t%FCketimi

Düzenleyen : zinarturgut

3. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sabahları arabanda sıkıntı olursa yazıver bir zahmet. inşallah olmaz da.

4. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    rodaj süresince aracı yormayın zorlamayın.biraz fazla yakar fakat 3-4 bin km den sonra yakıtınız düşmeye başlar ve 10 bin km olduğu zaman normal yakmaya başlar.

5. Misafir

Misafir Guest

Aracınız hayırlı olsun, ancak buişte bir gariplik var 1/4 depo ile 70km imkansız, bence tekrar başka bir istasyondan full yapıp bi deneyin bakalım..bu arada ilk full yaptığınızdakaç litre aldınız

6. Misafir

Misafir Guest

40 litre aldı coşkun abi. oysa biliyorumki 45 lt deposu var. zaten göstergede fulden azcık aşağıdaydı. petrol ofisinden 95 oktan almıştım

7. Misafir

Misafir Guest

Depoyu tam full yapıp öyle deneyin....

8. alp35

alp35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Araç kaça mal oldu yazarsanız seviniriz.SELAMLAR..........

9. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın inşallah. Yakıt tüketimi ilk 2000 km normalden fazla olur ama çeyrek depo ile 70 km. çok anormal. Daha fazla gitmesi gerekir. Bence tekrar ölçüm yapmanızda fayda var.

10. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bir gelişme oldumu kardeş yakıtta??
    kaça aldın bu modeli peşin-kredi?

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bencede tekrar fulleyin ve 90'ı geçmeden boş bir yolda 40-50 km yapın ve tekrar aynı pompadan fulleyin daha sağlıklı bir ölçüm yapar verisini görürsünüz.(şehir içi yanıltıcıdır,şehir dışında veya boş bir yolda 5, vites 90 ile deneyiniz)

12. Misafir

Misafir Guest

tekrar fulledim bu sefer 100 km yaptı çeyrek depoyla

13. kaplanix

kaplanix Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba bendede 1.4 team abs var 2008 geçen sene bu zamanlar almıştım.aracım çok yakıyodu ama zamanla yakıt düşüyor endişe etme bende çok korkmıstum bu araç neden fazla yakıyor diye ama km yaptıkça azalıyor.merak etme hayırlı olsun araba en az benzini 5. viteste 70 km de yakıyor bilgin olsun

Bu Sayfayı Paylaş