Merhaba Tavan ampülü patladı sanırım. Eski sarı ışık yerine daha aydınlatıcı beyaz ışık takabileceğim bir ürün var mıdır ? model numarası v.s hatta mumkunse link verirseniz direk alacağım.
http://www.hepsiburada.com/modacar-36-beyaz-c-o-b-ledli-sofit-ampul-85a02461-p-OTM85A02461 bunu kullanıyorum akşam fotosunu çekip atarım. tavsiyem... benim aracım team donanımı öne aydınlatma takmadan önce yeterliydi...
Hazır led ürünlerinden de kullanabilirsiniz. Eğer öyle yapacaksanız ampulün mm sini ölçmeniz gerekir. Onun haricinde eğer elektrik işlerinden az buçuk anlıyorsanız şerit ledler ile kendinizde yapabilirsiniz...
Ben led ampüller yeterince aydınlatmıyor diye ampulü söküp yerine şerit led döşetmiştim, 10 numara aydınlatıyor, yıllardır da sıkıntı yaşatmadı.. Elinde pek iş olmayan bir elektrikçi bulun yeterki yapmayacağı şey yoktur. (torpito, cam açma düğmeleri, çakmaklık, bagaj vs. vs. heryere led ışık yaptırmıştık biz) Bu işler zevk meselesi gerçi, orjinalciyseniz aksesuarcıya gidip çoklu ledlerden philips'in ürünlerinden olabilir sadece öyle birşey takın. O da iş görür
Şerit ledin aydınlatmasi daha iyi tecrübe ile sabit elektrik işinden az buçuk anlıyorsanız kendinizde yapabilirsiniz