Herkese hayırlı günler diliyorum; Aracım 2009 model accent era, bir sorunum var aracımla alakalı. Aracım yedek su depo tahliyesinden bazen su akıtıyor bazen akıtmıyor. Devirdaim pompası vs olabilir mi veya Yedek su deposunu değiştirmiştim zamanında ve sanırım orjinal değil bununla alakalı olabilir mi? Veya conta mı yanık, geceleri uyuyamaz oldum.
Yedek su deposundan su atma işi her zaman olacak diye bir şey yok , yedek depo radyatör tarafından gönderilen fazla sıcak sudan atar. Su seviyesi anormal basınç yapmaz ve yedek depo sıkışmazsa tahliye edilecek bir şey olmaz. Ben anladığım kadar fikir yürüttüm , başka bir şey mi kastettiniz bilmem. Arabanız soğukken sabah yedek depoda su ( antifriz) seviyesi L ile F arasında olmalı , bunun F nin üstünde olması araç yürüyüp sistem çalışmaya başlayınca tahliyeye sebep olur. Dip Not ; aynı konudaki mesajınızı farklı yerlere birden fazla yazmanıza gerek yok. Diğer mesajınızı sildim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dediğinizi değerlendirip geri dönüş yapıcağım diğer mesajın farkında değilim pek forumu kullanmayıda bilmiyorum yeniyim kusura bakmayın.