sevgili ustalarım aracımla 300 km yol yaptıktan sonra aracımı stop etmek için kontagı kapadıgımda arac hala çalısır vaziyette kaldı anahtarı kontaktan alıyorum teyp saat ışıklar kalorıfer tumü kapandı ama araç çalışıyor stop etmiyor bende vıteste zorlayarak stop ettırıp tekrar çalıştırdım çalıştı ama gosterge ışıkları normal degildi kutup başını sokup sabaha kadar oyle kaldı sabah sanayiye gitmek için kutup başını taktıgımda daha anahtarı takmadan yag gosterge ışıgı akü ışıgı ve brake ışıgı yanıyor dırek nese kontagı takıp marşa bastıgımda arac marşı basıyor gayet güçlü şekilde ama çalışmadı aracım 2011 accent era ustalarımdan yardım beklıyorum şimdiden teşekkurler
merhaba, sonradan takılan ve kontak elektriği alan bir cihaz (alarm, cam kaldırma modülü, teyp v.s.) kontağa geri elektrik verdiği için stop etmiyor. Siz kontağı kapatsanız dahi ECU'ya elektrik gittiği için çalışmaya devam ediyor araç.
aracım tumüyle orjinal ben sadece sis farı taktırdım takan ustam sis farının elektırıgını dırek akuden aldı ve motor üstündeki sigorta kutusuna röle koydu kısaları yaktıgımda sis farı dugemesıne bastımı arkalar onler dırek tek dugmeden yanıyo baş ka aracın elektirik aksamı fabriakadan çıktıgı gibi hiç bir şekilde müdale edilmedi artı olarak hiç bişey takılmadı üstadım
mazot filtrenize bir baktırın. su dolunca stop etmiyordu askerde kullandığım transit 330 s minübüs. aynı durum olabilir diye düşünüyorum.
Kontak termigi elektrik kesilmiyor ecuya elektrik gidiyor o yüzden stop etmiyor . Sase ihtimali de var ama herşey fabrikasyonmus. Kontaktan yüksek ihtimalle Tapatalktan gönderdim.
Arızayı cozduk aynen dediginiz gibi ustalarım ımozer anahtar işine bakan usta halletti sorunu kontaktanmış kontak kitinde sorun varmış tam açıp kapatmıyomuş
Bendede vardi sstop sorunu bugun makineye bagladi usta 3-5 tane hata kodu verdi beyin karismis dedi sifirladim dedi simdilik saat gibi oldu 1hafta sonra gel kontrol edeyim dedi