Arkadaşlar merhaba aracım Accent Era 1.4 team LPG yok araçta sabah arabayı çalıştırdığı da sarsıntılı ve şıkırtılı çalışıyor bugün daha çok farkettim ısınınca bu sorunlar ortadan kalkıyor çekebildiğim kadarıyla sesi ve sarsıntıyı çekmeye çalıştım araçta belli olur vaziyette içerde uğultuda geliyor videolarını ekliyorum baskı balata triger seti gergileriyle beraber ve klima gergisini yeni değiştirdim devirdaim değişmedi arabada hararet sorunu yok km 153000 de yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler iyi akşamlar https://youtube.com/shorts/aYdWFOc-Khs?feature=share
Şıkırtı sesi genelde hidrolik lifterden dolayı oluyor. Kullanılan yağın kalitesi ve numarası çok etkili. 5w30 yağdan şaşmayın.
Yağ 5 30 kullanıyorum sesler videoda çekebildiğim kadar çektim lifter sesi de var başka bi ses de var çözemedim
kanister filtreniz yada geri besleme valfiniz problemli olabilir. valfin hortumunu ayırıp parmağınızla tıkayıp çalışmasına bakın.
Emme manifoltunun hemen arkasinda, ortasinda elektromanyetik valf var. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rica ederim. onu beyin motor koşuluna göre ayarlıyor. siz motora giden kısmını parmakla tıkayıp deneyin.