hyundai accent era'nın oyuncak (maket) aracını aramadıgım yer kalamdı bulamadım bulabilecegim bildiginiz bi yer varmı Düzenleyen : bycandas
şahinin bile maketi var eranın yok bulursam yazarım adres vs. az kaldı yani hyundai arıyacam butun arabaların maketi var bu arabanın yok
bildiğim kadarıyla eranın modeli yok. Ama yanlış bir bilginiz var, die-cast yani ölçekli model olarak şahin de yok. Yani şahinin sadece el ile üretilmiş bi kaç modeli var Türkiyede. öyle piyasada şahin modeli göremezsiniz. Eskiden benzerleri plastik olarak vardı ama tabi sadece benzeri amblemler falan yoktu. kuş serisinin modellerini aramış ve bulamamış biri olarak eminim bundan, sadece bir üstad teneke çay kutularından yaptı şahin modeli... Era'nın modelini ise ancak hyundai ye mesaj atarak sorulabilir, belki kendileri bir firmayla anlaşıp ürettirilmiş olabilir. Ben de bakıcam hiç araştırmadım, bulursam buraya da eklerim...
köksal abi bnde maket hastasıyımda sen o i30 maketini assandanmı aldın aldısay kaç tl şimdiden teşekkür ederim
pardon ama bu assaa dediginiz olay nedir nasıl ulaşabilirim walla eranın maketini gördügüme cok sevindim ama nasıl alıcam bu itelerden onu bilmiyorum alış veriş yapmış olanlar varsa daha önce yardımcı olursa sevinirim saygılar :|
bi yerde gezerken görmüştüm iyi hatırlıyorum bende o zmanlar kartal var tabı vay be demiştim şahin doganın maketini yapmışlar bi kartalı yapmamışlar die ordan hatırlıyorum yaklaşık bi 4 sene geçti ama askerden baya önceydi
ben de bir oyuncakçıda getz görmüştüm ama sadece yeşili ve grisi vardı, mavi bulamadığım için almamıştım.
siz fiat mirafiori görmüş olmalısınız eski kasa şahinlere benzer ama tofaşla alakası yoktur. Bizim şahinler tofaş patentli olduğundan maketi üretilemedi...