Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era otomatik

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda bbygt tarafından 3 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. bbygt

bbygt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Eren Babayiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    arkadaşlar otomatik araba alacağım almayı düşündüğüm araçlardan biriside era internetten baktığım kadarıyla 1.4 ve 1.6 otomatik eralar var hangisini tavsiye edersiniz kullananlardan yakıt tüketimlerini öğrenebilir miyim. otomatik vitesi nasıldır eranın sıkıntı falan yaşayan varmı acaba yorum yapan arkadaşlara şimdiden tşk ederim

2. xandencic

xandencic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    Emre Ulutaş
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Bende 1.6 Otomatik Era var çok memnunum Shell den alıyorum hep gazı şehir içinde 12 litre 33 kuruş civarı yakıyor aralarda motoru zorladığımda oluyor genelde sakin kullanırım, şehirler arası yolda 20 kuruşa kadar düşmüşlüğü var bence otomatik olarak alınabilecek en mantıklı arabalardan birisi. Yalnız konfor sıfır arabadan konfor bekleme :D

3. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  4. ozgurramazan

ozgurramazan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Özgür Turan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bende Dizel otomatik era var. 3bin km de aldık. şuan 103 bin km de.
    98binde komple şanzuman yaptırdık. içindeki beyin bozulmuş türbüne zarar vermiş. 2500 TL tutuyor bilgin olsun. en kötü ihtimal bu :)

4 ileri olduğu için biraz fazla yaktırıyor. Benzinli alırsan performansı düşük beni tatmin etmiyor. Dizel ise tabiri caiz ise yaslıyor fakat ucan teneke.
    uzun yolum 25 krş şehir içi 35 krş devirli kullanırım. LPG li olanlarda 5 krş daha az yakıyor diye biliyorum. ama era ya manuel binilmez. otomatiğin keyfi farklı oluyor temiz dizel bulursan al derim.

5. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Size kesinlikle katılmıyorum.Benim 2005 Otomatik benzinli Admirem var ayrıca is yerinde arkadasım da 2005 benzinli Otomatik Elentra var ve oldukca sık bir sekilde elntreyıda kullandım rampalar haricinde dizel eralarla arasında çok da performans farkı yok.
    Manuel vitesli Dizel Era da kullandım ve kullandığım alan Çakraz Bartın arası yani virajlı bir yol kendi aracımla viraja çok rahat girerken era da virajın içerisine doğru savrulduğumu hissettim üstelik emanet araba olduğundan hızım da yavastı.Sadece rampa çıkarken benzinlilerden biraz daha diri olduğunu fark ettim.Ama onun haricinde dediğim gibi aralarında o kadar da fark yok.Sanırım sizin kullandığınız 1.4 otomatik di.

6. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Otomatikte 2005 elantra ile Dizel eranın performans farkı yokmu güldürdünüz

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk