Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era ön takımdan gelen ses nereden geliyor u

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda enginis58 tarafından 18 Nisan 2012 tarihinde açılan konu

1. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    arkadaşlar merhaba aracımın ön sol ve sağ lastik veya ön düzenden kaldırım olan yollarda daha fazla olmak şartıyla kütür kütür ses geliyor. sanki ön takım dağılacak gibi. kasislerden geçmesemde bu sesi duymamak imkansız. ayrıca aşırı bir şekilde konforsuz bütün eğimleri kasislerivücudumda hissedebiliyorum. lastiklerim kötü durumda pirelli p60003 senelik lastik araç 50002 km de. bu ses nereden geliyor olabilir. selamlar saygılar

2. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    aynı sorun benim erada var bozuk yolda giderken arabadan soğuyorum kütür kütür heryeri sallanıyormuş gibi geliyor.
    lastiklerinizi değiştirin yumuşak lastik sizi birazda olsa rahatlatacaktır.

3. saffetustun

saffetustun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yapacağın iş ilk önce lastiklerini yenilemektir.fabrika çıkışı lastikler zaten en kalitesiz lastiktir.ben daha araç 800 km de iken değiştirmiştim birde sen 50 bin km kullanmışsın lastiğin hem ömrü bitmiş hemde sertleşmiştir.bir lastiği ömrü zaten 40 bin kmdir.

daha sonrasında ise servise uğrayıp aracın ön takımını kontrol edin ses geliyor diyerek tepeden tırnağa baktırmalısın.2009 model araba garantisi 5 yıl.

bu işlemlerden sonra,en büyük etken olan lastiklerin yenilenmiş olacak hemde ön takımında herhangi bir arızalı parça varsa onarılmış olacak,yani araçtan soğumanın anlamı yok,gerekenleri yapman yeterli.

Genel olarak forumdaki insanlar servise gitmek yerine ses gelen yeri kendileri bulmayı tercih ediyorlar ve kendilerini sıkıntıya sokuyorlar gereksz yere....gidin servise bulun derdinize dermanı.

4. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    ah derdimize derman olacak bir servis olsada şu dört amartisörü değiştirsehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif iki kere bakıma gittim ikisindede amortisörlerden rahatsızım dedim. yapacak birşey yok bunlar böyle diyorlar. ne diyelim artık

5. osi38

osi38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de iki metal birbirine vuruyormuş gibi tıkırtı vardı bana z rottan dediler değiştirdim şu an yok bi baktırım derim

6. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    askı rotları değişti garantiden sorun çzüldü

Bu Sayfayı Paylaş