Merhaba arkadaşlar.Accent era sahibiyim.Geçen hafta kışlık lastikleri taktırdım.Lastik değişiminden sonra frene basınca ses geliyor.Nasıl tarif ediyim böyle çok az uğultu sürtme sesi karışımı gibi bir şey.Sizce neyden kaynaklı olur?
Balatalarınız bitiyor olabilir yâda değişim sırasında araya kum, toz gibi maddeler girmiş olabilir. Soğukken, disk ve balataya su döküp deneyin. Ses devam edecek mi SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lastikleriniz yeni olduğundan biraz da büyük boyut takılmışsa firene bastığınızda davlumbaza sürtüyo olabilir. Eğilip gözle kontrol etmekte fayda var.
Merhaba emre. O sesi biliyorum. Bende ses geldiği için balatalari değiştirin ama devam ediyor. Bazen geliyor bazen gelmiyor. Teker parlatici sürünce geliyor. Bazen kuruyken geliyor. Tısliyor gibi bir ses degil mi ? Çok kafanı takma
Lastikler ötüyor olabilir mi? Honda Civic aracımda başıma gelmişti , sürtünme sesi gibi bir ses mi? En basitinden yazlık lastiklerini takıp tekrar dene , ses kesiliyor ise bil ki lastikler ötüyor
Lastik ne marka acaba, ben gecen sattığım elantraya milestone aldim ,yazlık lastikten sonra cok sesli geldi bana