Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

accent era larda subab sorunumu var?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ozanmalkoc tarafından 9 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. ozanmalkoc

ozanmalkoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    aracımı 3 ay once aldım suanda 2300km cıvarında suanda sorunumyok ama aractan anlayan bı arkadas var bu yakıt pompasımı subabımı bıseyı cabuk bozuluyormus yaklasık 1000tl cıvarıymıs bu parca nedır ve dogrumudur bılgısı olan varmı

2. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ilk defa duydum

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

3. semkosemko

semkosemko Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    5 arkadaşım var ve ben dahilhepimizde era var. Böyle bir sorun hiçbirimizde yok. Arkadaşınız kaç era da görmüş bu sorunu?

4. matematikci

matematikci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Valla o arkadaşın bilmiyor ve bilmediği şey hakkında da konuşmasın.Benim araç 100.000 geçti değişen parçada yok bir şeyde sadece yağ,yağ filitresi dışında tabi...

5. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    araçtan anlayan bir arkadaş !!!!! (yetkili bilirkişi) ,,, sen yarı doktor sayılırsın,, sen polissin,sen vergicisin,sen tapucusun anlarsın böyle şeylerden bunları çok duyarız ve duydukçada sinirleniyorumhele bir akrabam var bütün gün internetten öğrendiklerini başkalarına kendi bilgisi imiş gibi satar durur (internette yazılan herşeyin doğru olduğuna inanan bir tip) kısaca şunuda yazayım benim dedem at arabacısı idi 35 yıllıkta şöförüm 25 senedirde şahsi otom vardır son olarak geçen ay 12 senelik sıfır alarak 78 000 de fren,eksoz ve debriyaj balatası haricinde değişen bir yeri olmadan şahinimi takas ederek sıfır eramı yeni aldım saygı değer komşum (kendisininde beyaz şahini var hurdacı üste çekme parası ister ) arkadaş neden era aldın bunların saçı (kaportayı kastediyor) çok ince deyince gülme krizine girdim yüzüme tuhaf tuhaf bakmaya başladı arabaya binip gazladım kilometreler sonra kendime geldim yani arkadaş allah kazadan beladan korusun bunlarda kul yapısı allah yapısı değil parana zevkine göre piyasada bol araba mevcut herkes istediğini alır kullanır alamayan bazı haset fesat kişilerde böyle uydurmalar ile kendilerini tatmin etmeye çalışırlar hepinize iyilikler,arabanızın keyfini çıkara çıkara kullanmanızı dilerim

6. kaptancemo

kaptancemo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cemal KAPTAN

7. mustafa golek

mustafa golek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ozanmalkoç arkadaşım bir teknisyen olarak az buşuk bilgimi paylaşayım.Era araçlarda benzinli ve dizel modellerin tamamında yakıt pompası veya yağ pompsı ile ilgili kronik bir sorun yoktur.Bu araçlar dizel ve benzinli olarak motor dizaynı ve işletim sistemi bir çok araca göre iyi olan araçlardır.
    Şunu da ekleyim eğer aracında supap vuruntusu var ise başka. Bunun kendine has sebepleri olabilir.Araştırılmalı.
    Saygılar.

Düzenleyen : Serdar

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ağzı olan konuşuyordu eskiden, şimdi birde klavyesi olan yazmaya başaldı işler iyice çığrından çıktı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

9. iletisim

iletisim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    MERHABA
    Sorununu vede sana yazılanları okudum bende aracımı alalı 5 ay oldu yani accent era haftasında arazıa yaptı servis çağırdım lafı uzatmadan yazayım 5 gün serviste kaldı ilk önceleri sorun yok deniyordu ama motor lambası ışığı sönmüyordu,neyse sorunun pappetlerde olduğu söylendi vede değiştirmişler sanırım suboblara bağlı birşey 5 gün içinde 100 lira benzinde bizden gitti cabası,neyse 2 ay sonra balataları yakmışık sözde değiştirildi iyi sürücü katagorisinden ücret ödemedik 3 günde öyle kaldı ara.ç seviste şimdide kontak açınca eski gommer araçlar gibi çalışırken zorlanıyor,bıktım servisten gittiği yere kadar gitsin diye saldım.neyse servise gittim aracı sorunlu olduğunu değiştirilmesini istedim en az 5 tl fark çıkardılar onuda zaten pek deşitirmek istemiyorlar daha fazla sözü uzatmaya gerek yok ben araçtan soğudum vede memnun değilim arkadaşım.genel merkeze mail yazdım cevap yok yibe müşteri hiz yazdım yine yok
    artık alırsan aracu huydaın almam zaten,ha şunuda söyliyeyim aslında 10 yıldır da huydaın kullanıyordum.

10. Fgocmen

Fgocmen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    390
    Ad Soyad:
    Fatih GÖÇMEN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Aynen Abi Yok Kaprtası İnce Yok Turbo Patlatıyo Bızın Forum GElsinlerde Acaç görsünler Ozaman Benim Bildiğim Bir TEk Sey var Oda Amotisor sorunu

Bu Sayfayı Paylaş