Arkadaşlar 2009 accent era aracımda ortalama 2 aydır klimayı açtıgım zaman tısssssss diye bir ses var klimayı ne zaman açsam bu ses çıkıyor.Bu konuda bilgisi olan varmıdır acaba ne olduğunu bilemedim bi arkadaşım bana klima hortumunda delinme yada yırtılma gibi birşey olmuş olabilir diyor öyle birsey varsa ortalama bu işlemin fiyatı neye mal olur?
Ayni sorun bendede var birde kalorifer sofor tarafindan sicak ufurmuyor F1453 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Delinme ihtimali var sesin kaynağını bulmaya bak, forumda kompresör yaptıran oldu konuyu bulup fiyatlara bak. Tek başınaysanız diğer delikleri ya kısın ya da kapatın şoför deliklerini max getirin, bir sebepten sökülüp takıldıysa mekanizmadaki ara parçalar tam yerine oturmamış veya çıkmış olabilir dolayısıyla yarı kapatır verimsiz gelir.
Arkadaşlar sorunun ne olduğunu servise aracı götürünce öğrendim klimanın gazı bitmiş, gaz dolumu yapıldıktan sonra ses die bişey kalmadı SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece gaz dolumu için 60 tl vermiştim genel bakim olarak 1300 tl verdim serviste SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi